* Osobnost

06.10.2015 09:37

 Děkuji všem svým čtenářům, přátelům i známým za krásná přání k narozeninám a přeji všem, kteří se narodili ve znamení Vah, všechno krásné a dobré. 

 

                                             Květinový horoskop

CHRYZANTÉMA/ 24. 9. - 23. 10/ charakteristika     

S podzimem přicházejí do zahrad klidné chryzantémy, na první pohled se může zdát, že jsou si vědomé samy sebe. Jejich nitro je ale plné rozporů. Jsou to lidé neklidní, urovnávají spory druhých a zároveň si nechají líbit i pořádnou hádku. Jsou dobromyslné a příjemné povahy, ale dokáží být i uražené a nesnáší plnit příkazy. Jsou pravdomluvné, mají vyvinutý smysl pro spravedlivost a soucit s porozuměním patří mezi jejich typické vlastnosti. Pátrají po pravdě, jsou přátelské a rády si užívají všech potěšení, která jim život přináší. Jejich způsob života je plný šarmu a jemnosti. Objevují se u nich i negativní vlastnosti charakteru. Dokáží být tvrdohlavé, škodolibé, fanatické, podezíravé, ale hlavně bývají velmi líné. Snaží se příliš neunavit a s vděčností přijmou každou nabízenou pomoc.

 co vás čeká /leden

Přestože máte pocit, že všechno si plyne tak, jak má, mohli byste být zcela nečekaně vyvedeni z omylu. Možná máte nějaké tajemství, o kterém – jak si myslíte – nikdo neví. Tohle tajemství by se mohlo právě v těchto dnech dostat na světlo. Jen těžko budete zapírat. Nikdo se ale na nic neptá, není třeba, všechno je jednoznačné. Vaše dosavadní plány mohou být otřeseny, zjistíte, že budoucnost se najednou jaksi nikam neubírá. Jste jako v meziprostoru, kde si máte uvědomit, co vůbec od života chcete. Jednoznačně se chystá obrovská změna ve vašem životě.

 

    Babí léto se loučí

Pozoruhodný aztécký horoskop - znamení smrt/dle data narození

Lidé narození v tomto znamení mají vskutku štěstí, jde totiž o jedno z nejpříznivějších předpovědí indiánského horoskopu. Pro Aztéky představovalo podsvětí zdroj vší energie a růstu.

Nedůvěra versus důvěra. Proměna, lehkost, živost, ženskost, služba, úspěch, hojnost a bohatství, jsou důležitá slova tohoto znamení. Je jim dána verbální dovednost. Výzvou pro ně je: naučit se naslouchat vnitřnímu hlasu. Pokud ho neslyší, pociťují obavy z budoucnosti, odmítají zkusit něco nového, chybí jim hravost a provází je životem slepá naivita, která dovoluje druhým, aby je zneužívali. Jestliže se otevřou božskému vedení, které pramení z důvěry, jsou ochotni ke skoku do neznáma. Věří, že život jim dává vše, co potřebují, až to potřebovat budou. Opouštějí staré způsoby myšlení.

Poselství pro smrt: Součástí života je naučit se nevstupovat do boje a vzdát se zápolení. Tvým úkolem je vydat se zcela sama po neviditelné cestě, na které nebudeš potřebovat potvrzení a povzbuzení těch druhých. Vzdal se přitom od bojové vřavy života a vykroč cestou hledání, ne cestou soupeření, soutěživosti a závodění. Uč se konat bez činů, dělat nicneděláním. Naučíš se tak vzdávat úctu oběma světům. Nenechat se vláčet a bojovat s větrnými mlýny, ani stavět vzdušné zámky, které se pokaždé znovu zřítí. Jednou nohou budeš stát na této straně, druhou na oné a pochopíš, že neexistuje nic, za co by stálo bojovat. Pak budeš současně hlavou i ocasem hada, které zmizely v sobě.


 

 

 

 

 

Kontakt

Poezie - šálek kávy " U Divíška" patriciahlavsova@centrum.cz