Duben

01.04.2016 20:15

úplněk -  22/4 /2016 ve znamení  Štíra 

Úplněk nese označení růžový a  je ve znamení peněz. Tento úplněk bude mít vliv na finance a sex.

Do úplňku bychom měli dořešit vše související s půjčkami a hypotékou. Vrátit dluhy, zaplatit vše, co je nutné mít zaplaceno. Konsolidovat půjčky nebo snížit procenta na hypotéce. Nákup a prodej. Úplněk aktivuje emoce v podobě žárlivosti a erotické aktivity. Pokud máte mimopartnerský vztah, doporučuji jej do úplňku ukončit a uzavřít.

Jupiter ve znamení Panny  má stále  retrográdní směr. Jupiter bude couvat  do 9/5/2016. Budeme se muset  vrátit do minulosti, učinit něco,  co nám později přinese štěstí a posun.


Slunce je ve znamení zemského Býka a Luna bude v protilehlém Štíru. Býk i Štír jsou kombinací, která přímo přitahuje peníze, hojnost, materiální zabezpečení a blahobyt. Peníze pro nás budou něco jako potravou, nutností. 

Abychom mohli žít svým vlastním životem, podle svých představ, musí se také otevřít pro hojnost. Přestaňme předstírat, že nás peníze nezajímají, že je nepotřebujeme a nechceme.  Otevřeme se představě krásného a kultivovaného života.

Úplňkem začne docházet k přátelskému vyrovnání a urovnání sporů. Nečekejte, že věci přijdou za vámi, vyjádřete se, nebojujte s citlivým zákoutím své duše. Vaše láskyplná energie vám umožní vdechnout život něčemu novému, po čem již dlouho toužíte.

Jak tedy využít energie růžového úplňku?

 Vytvořte si plán, jak rozmnožit svůj majetek. Snažte se si v dubnu nepůjčovat peníze, když ano, tak opatrně. Nepůjčujte ani vy. Nejlepší a osvědčený způsob jak ztratit přítele, je půjčit mu peníze.

Čekají nám překvapivá setkání i události. Začněte konečně žít podle svých představ!

Co dělat:

Rituály k přivolání lásky, hojnosti, nového zaměstnání

Rituály k přivolání PENĚZ. Jak? Jděte na místo, odkud je vidět měsíc. Otevřete peněženku a povytáhněte bankovku s co nejvyšší hodnotou. Otevřete peněženku tak, aby do ní mohl zářit měsíc. Zavřete si oči a 9x za sebou opakujte: “naplň se”. Během opakování si představujte, jak z úplňku proudí bankovky přímo do vaší peněženky. Poděkujte.

–          Nabijte kameny, které na slunci blednou

–          Uzavřete dohody a smlouvy

Čemu se vyhnout do úplňku:

  • Všemu negativnímu i myšlenkám
  • Sporům a hádkám
  • Řešení důležitých věcí
  • Čemukoliv, co by mohlo negativně ovlivnit fyzické i duševní zdraví

Tento úplněk má také své nej. Je nejmenší v letošním roce (Měsíc bude nejdále od Země, proto se takovému úplňku říká „Mikroúplněk“). A je také 10. nejmenší v letech 2001-2030. Naopak největší úplněk „Superúplněk“ v těchto letech nás čeká již letos v listopadu.

/zdroj - internet

1. dubna –  svátek má Hugo, sv. Makarius, Blahomír, Veleslav, Velen, Gražina – Apríl

Apríl (World April Fools‘ Day)

Dubnový bláznivý den (někdy nazvaný All Fools 'Day ) se každoročně oslavuje 1. dubna tím, že se lidé baví vtípky a média šíří hoaxy.. Některé noviny, časopisy a další publikovaná média uvádějí falešné příběhy, které se obvykle vysvětlují následující den, nebo pod novinovou sekcí v malých písmenech. Ačkoli je apríl populární od 19. století, není  tento den státním svátkem v žádné zemi.

Světový den zálohování dat (World Backup Day)
Nezinárodní den ptactva (International Bird Day) – 1906
Mezinárodní den spodního prádla (International Day underwear)

Den narození Jidáše (Birthday Judas) datum údajného narození, není však ničím doloženo/ Protože zradil Krista, nesmí se tento den údajně věřit všemu, co se řekne nebo stane.


Kontakt

Poezie - šálek kávy " U Divíška" patriciahlavsova@centrum.cz