Stále aktuální ožehavé téma

11.04.2016 21:35

Vadí mi neustálá masírka svědomí evropanů a psychický nátlak! Odvolávání se demagogů na to, co bylo a na Židy a emigranty v době II. světové války, míchání jablek a hrušek a směšování různých skutečností.

Co bylo, to bylo. Je to dávno pryč. Mě zajímá, to, co bude!

Pořád  mi nikdo srozumitelně nevysvětlil, kde ti zuboženci vzali ty tisíce eu, jak se v médiích píše. Nikdo mi nevysvětlil, jak mohli prodat svůj majetek a vzít všechny své celoživotní úspory?! To naprosto odporuje zdravému rozumu! Prodali v oblasti, kde se bojuje? A komu? Našetřili? A z čeho? Je tam přece chudoba a bída! :)
 

Okopírovala jsem vám slova jednoho nejmenovaného českého lékaře. Protože sdílím stejný názor. A myslím si, že rozebírat zde otázku nějakého trapného přerozdělování lidí, je směšné a zbytečné. Získají status uprchlíka a mohou se sami pohybovat po celé Evropě, jak se jim zlíbí. A oni se budou pohybovat. A s nimi jejich choroby, nákazy i nemoci. Stejně tak, jako jejich trestná činnost a kriminalita. Nemyslím si, jako asi každý soudný člověk, že do EVropy přijeli samí "doktoři a inženýři" za účelem pozvednutí její ekonomiky. :)

Zde je kousek textu :" Děs a hrůza, co nás čeká. Holt biologie má své zákonitosti!
Rád bych se vrátil k jednomu staršímu článku, který jsem napsal na základě svých zkušeností z Afriky.
Bohužel se ukazuje, že jsem měl plnou pravdu, zdravotní stav imigrantů nikdo nekontroluje a pouští je sem se vším, co v sobě přináší. Jejich děti se mohou  ve škole potkávat s našimi dětmi, které na jejich nemoci a parazity nemají protilátky a jsou tedy daleko snáze náchylné podlehnout nákaze.

Sobotkova vláda prohlásila, že sem bude brát dobrovolně "utečence" z Afriky, ale už neřekla, kdo zaplatí jejich vyšetření a případné léčení pohlavních chorob, otevřené TBC, chlamydií, ameb, schistosomas, dysenterií, plicních chorob a především AIDS. Není už na čase se vlády zeptat, jak to chtějí řešit a za čí peníze?
Komu poslouží epidemie v Evropě? Americkým farmaceutickým koncernům?."......

Já jsem přesvědčena, při své naivitě, že cílená imigrace "utečenců" je novodobá biologická zbraň! Nejjednodušší a účinná. Jakkoliv se můj názor může zdát někomu naivní a směšný, je to prostě tak. Cílem imigrace je rozložit Evropu ekonomicky i biologicky. A zlikvidovat společenské i rodinné vazby. V Německu se to již podařilo. K rozpoutání občanské války stačí už jenom velice málo. K čemu se schyluje, když vlády zemí lžou lidem a stěhují svá konta do bezpečných bank a skupují pozemky daleko od Evropy?!

Každý soudný člověk ví, že viry a bakterie se šíří rychle a nekontolovatelně. A taky chápe, že při tak vysokém počtu lidí na jednom místě, vypukne epidemie dost rychle a šíří se dál. V Indomedi byly zatím jenom ty neštovice, svrab, blechy a vši. O jiném média mlčí. Stejně tak o tom, jestli byly neštovice plané, nebo černé. Skutečnost, že po ČR běhá volně několik stovek lidí s tuberkulozou a žloutenkou typu A, je pro mě, jako soudného a inteligentního člověka znepokojivá, protože chápu riziko nákazy a její důsledky na své zdraví i zdraví svých dětí!  Několik tisíc nakažených virem HIV mi taky dost vadí. Uprchlíci se budou pohybovat volně po EU a to mi vadí nejvíce. Ve škole jste se museli učit o tom, jak byla promořená společnost epidemiemi v době stěhování národů a v době válek. Nemoci byly mnohem ničivější než zbraně. Stejně tak, jako hladomor!

To jsou důsledky nepřijatelné pro Evropu a nastanou! Evropa není nafukovací! Vyschnou zdroje potravin a energie, rozšíří se choroby a velice reálně se schyluje k občanským válkám. Tak, co mi tu média plácají za infantilní blbosti?!

Nejsem ani vystrašená chudinka, ani hysterka. Mám rozum v hlavě i cit v srdci. Okupaci Evropy neschvaluji. Nepovažuji to za dobré řešení žádných problémů nějakých obyvatel někde, kteří mají svou zemi, svoje problémy a svoje zvyky! Nejsem zodpovědná za to, že se narodili a že se narodili někde jinde. Nezajímají mě a nechápu, proč by mě měli zajímat. Stejně tak, jako já nezajímám zbohatlé a rozcaplené ropné magnáty někde! Oni jsou povinni postarat se o lidi ze svého kontinentu. Zastavit války a rozbroje. Nakrmit chudé! Nastolit mír a pořádek! Jenže - o ten jim nejde.

Jde jenom o peníze a ropu. O nadvládu nad světem. Jde o to - rozvrátit a zničit Evropu.

 

Uprchlíci a nemoci

Bakteriální onemocnění, které se objevilo v sousedním Rakousku, se dodnes často vyskytuje v zemích, jako jsou Etiopie, Súdán, Somálsko či Eritrea. Podle Centra pro kontrolu a prevenci chorob se takzvaná návratná horečka rychle šíří a v případě neléčení může úmrtnost dosahovat od 30% do 70%.

Zdravotnické úřady v Rakousku neváhaly a po propuknutí nemoci v jednom z azylových center pro uprchlíky přijaly mimořádná opatření, aby zabránily jejímu šíření. Celý bývalý luxusní hotel je v karanténě a všechny místnosti prošly kompletní dezinfekcí. Hlavní příčinou výskytu nákazy jsou podle rakouských odborníků nakažené vši, které si migranti přinesli cestou do Evropy.

Právě nedostatečná hygiena je hlavní příčinou toho, že někteří migranti mají vši, jež přenášejí i zmíněné zákeřné onemocnění. Proto je prioritou vyčištění matrací a oblečení uprchlíků, kteří mohli přijít do styku s nakaženými vešmi. Všichni migranti si musejí po dobu následujících šesti týdnů prát své věci na 60 stupňů. Vši, které infikovaly nakažené migranty, mohou přežít až jeden měsíc.

Obyvatelé uprchlické ubytovny v Salzburgu jsou monitorováni, aby se odhalili případní nakažení. Zatím ale není jasné, kolik migrantů nebezpečným nakažlivým onemocněním trpí. Všem lidem, kteří s uprchlíky v bývalém luxusním hotelu Kobenzl přicházejí do styku, zdravotníci doporučují, aby nosili ochranné oděvy a roušky.

Migranti přinášejí i jiné nemoci

Takzvaná opakovaná horečka je způsobená bakterií Borrelia recurrentis. Na člověka se přenáší prostřednictvím nakažených vší. Před sto lety se jednalo o globálně rozšířenou nemoc, ale v Evropě se ji podařilo zlikvidovat. V důsledku první světové války se touto smrtelnou nemocí nakazilo ve východní Evropě v letech 1919 až 1923 více než 13 milionů lidí. Z toho pět milionů lidí jí podlehlo.

Návratná horečka není podle portálu Breitbart jediné onemocnění, jež s sebou do Evropy přinesli imigranti, kteří na starý kontinent přicházejí po tisících. V několika zemích zjistili u migrantů dokonce takové nemoci, které se v Evropě neobjevily desítky let. Jde například o zvýšený nárůst počtu pacientů s tuberkulózou, malárií nebo se záškrtem.

 

Stále aktuální téma - bezpečnost občanů v Evropě

Islám je základ pro terorismus, uprchlíci v demokracii žít neumí, strach je namístě, říká muslim

internet/centrum.cz/19.8.2016

Někdo zasahuje ve jménu demokracie, někdo ve jménu práva šaría. Zásah západních zemí do cizí kultury stvořil Islámský stát, neměly na něj právo, říká muslim Hatem Berrezouga, který vystudoval v Česku. Diktátoři podle něj věděli, co dělají, a byl za nich pořádek. Multikulturalismus prý není o toleranci, ale o ignoraci druhého. A to i ze strany muslimů. Berrezouga tvrdí, že třeba muslimy v Česku místní kultura nezajímá. Migranti se prý po příchodu do Evropy dostanou do izolace a pak jsou frustrovaní. A to i díky islámským centrům, která podle něj financuje Saúdská Arábie a která migranty v izolaci drží záměrně. Berrezouga dodává, že terorismus i Islámský stát mají základ v islámu.

Kontakt

Poezie - šálek kávy " U Divíška" patriciahlavsova@centrum.cz