Srpen

01.08.2016 18:53

Novoluní 2/8/2016  vám otevře dveře do společnosti, mezi lidi, do společenství, kam směřují. Mohou potkat důležitou osobu pro život. Oslňovat a okouzlovat společnost svou osobností.

Úplněk 18/8/2016  vám vnese jasno do partnerských a pracovních vztahů. Ukončí situaci s dítětem nebo výtvorem. Planetka Ceres přináší Váhám touhu po vytváření peněz. Na tomto by měly pracovat celé dva měsíce. „Jet na plný plyn“, kolik času věnují tomuto tématu, tolik sklidí, výsledek je úměrný snaze.

Pro Váhy se nachází Černá Luna do jara 2017 v penězích a hodnotách. Je to nekonečná, bezedná studna, kam penízky padají. Také se mohou cítit blbě, poníženě. Jakoby se nemohly nadechnout. Stačí vydržet, v září 2016 se přesune Jupiter, planeta rozmachu, do jejich znamení a bude působit na rozvoji těchto jedinců.

                                                             
 

Váhy, stále se u vás objevuje karta tvořivosti. Tvořte, tvořte, vše, co vám dělá radost. Nepotlačujte svou kreativní složku, trápíte tak svou duši a dlouhodoběji to může vést k negativnímu psychickému rozpoložení.

Tím vám odpadne nějaký problém, kterým se trápíte a pravděpodobně jste o něm nikomu neřekli, trápíte se tím jen vy sami. Vystupte už z té role outsidera. Zvládnete to!!!!  Slyšíte?? Zvládnete to!!! 

Meditační téma tohoto novoluní: DÍTĚ. Zaměřte se na dítě nebo děti ve svém okolí. Přidejte se do hry s ním/nimi a užijte si to. Vaše vnitřní dítě potřebuje hravost. Cítíte to? Tímhle jeho potřebu ukojíte a ještě si to náramně užijete.

 

Kontakt

Poezie - šálek kávy " U Divíška" patriciahlavsova@centrum.cz