Říjen

21.09.2016 20:00

1.října 2016 v 2:11 nastává novoluní ve znamení Vah.

Vliv úplňku v Beranu (16.10.) na vaše znamení: energie úplňku se může vybít v partnerském vztahu, ale také v přátelství nebo obchodním partnerství.

Váhy náleží živlu vzduchu. Zde představují rovnováhu a partnerství. Přiřazená planeta tomuto znamení je Venuše, planeta krásy a lásky. Všichni nyní touží po harmonii a to zejména ve vztazích.

Toto období je spojené se vztahy a rovnováhou v nich. Nejen dávání, ale i přijímání. Nejen prosazování jednoho partnera nebo druhého. Rovnováha, nacházení kompromisů, vyrovnávání disbalancí.

Také je to doba, kdy máme potřebu být více ve společnosti – uvolnit se a bavit se.

Novoluní je spojeno se začátkem nového cyklu – čas pro nové příležitosti. Dejte sbohem minulosti a důkladně naplánujte a připravte svou budoucnost. Vaše plány pak mohou počítat s podporou novu k dosažení úspěchu. Ti, kdo jsou ve znamení Vah, by měli  tento den věnovat čas hlavně sami sobě.

Zaměřte se na své vztahy a na možnosti, které se naskytují vzhledem k hledání rovnováhy. Ideál je najít soulad ve vašem vztahu, aby byla spokojenost na obou stranách. Hledejte kompromisy. Dejte si pozor na ledviny, močové cesty, močový měchýř, žíly a kůže. Uděláte-li během těchto dnů pro tyto části těla něco prospěšného, působí to dvojnásob dobře.

Nezapomínejte se tedy teple oblékat, to mají ledviny a močový měchýř rády. Podpořit je můžete konzumací luštěnin. Nezapomeňte dodržovat pitný režim. A také dodržovat rovnováhu i ve vašem životě – nejen práce ale i čas na odpočinek.

Je-li novoluní  ve znamení Vah, bude se vše točit kolem lásky, našich vztahů,  budeme mít touhu vyrážet do společnosti, ale také nás v tomto období zajímá vše, co se týká krásy, estétna. Úprava nejen našeho zevnějšku, ale i našich obydlí atp.

 

 

Kontakt

Poezie - šálek kávy " U Divíška" patriciahlavsova@centrum.cz