Falešná gesta a pravda

18.04.2016 15:26

Papež mezi uprchlíky na Lesbu. Kiska mezi Romy v Košicích na Luníku IX.

Tak to je "bomba" = tohle hlásají obrovské titulky článku pana Fendrycha na centru.cz. (opět bez možnosti diskuze) :)

Zamyšlení nad genocidou Kurdů v Turecku

Svět je hluchý a slepý!

On si skutečně nevidí do huby, co vykládá a na monitor, co píše! Tolik nabubřelosti a zabedněnosti a sluníčkové naivity a falše! Ano, papež si může udělat výlet na Lesbos a může udělat gesto. Může si dokonce "vzít domů" - ubytovat v prostorách Vatikánu pár uprchlíků. Potom se vrátí domů, za své dobře opevněné dveře, pořádně si umyje ruce a budou mu všichni fuk a ukradeni. Katolická přetvářka a divadlo, to je to nejhorší, co znám. Prostory Vatikánu jsou obrovské a jistě neubytuje ty ubožáky ve svých pozlacených komnatách. Nevíme, jak dlouho tam budou, ale nemusí se s nimi už nikdy více setkat, ani vidět. Takové ty kecy o lásce k bližnímu a bla bla bla, to je jenom vypočítavost, jak lépe ovládat své ovečky. Blbé a se sklopenou hlavou! Už začínám mít dojem, že nám, prostým obyvatelům Evropy, bude postupně vtloukáno do hlav, že jsme hříšní, protože jsme se tu narodili a žijeme tu těch 50 let v míru, relativním klidu a pohodě!

Že jsme to právě my, kteří můžou za veškeré utrpení ve světě! V té souvislosti mě napadá, jestli by si papež neměl udělat raději výlet do Turecka!!!! Místo omývání noh by mohl zahájit mírová jednání! Místo rozdávání požehnání by mohl rozdávat přesvědčení Turkům, že Kurdové jsou taky lidé a učit je lásce k nim.

Ovšem, o tom kocábista Fendrych psát nebude a ten druhý kašpar s čepičkou na pleši neudělá nic. Je pouhou směšnou figurkou a může dělat pouhá a marná gesta.

Protože nevím, kam to napsat a mám takový vztek, napíšu to sem.

Vložila jsem to na "aktuálně.cz", ale stejně to smáznou, jako všechno, co nepasuje „sluníčkářům“ do obrázku o „českém ráji“!!!

Dnes ve zprávách na ČT 24, opět a pokolikáté už?! Cesta tkz. uprchlíků z Iránu, tam a zpět a do Německa a zpět.... CESTU HRADÍ ČR = 110 TISÍC Kč!!! Důchodci, bezdomovci a další potřební v ČR ať si poradí sami, jak můžou přežít!

Hlavně, že si rozpaslí Arabi dělají z naší republiky cestovní kancelář a z občanů naší země p*del!!!! Prohlédli si Evropu a v klídku se vrátí domů. A sprostá média to drze sdělí nám, ať víme, kam se ztrácí naše peníze.

/21.4.2016

média - aktuálně cz. - názor čtenáře

na dění v EU a v Česku

Jaký fašismus, vůbec nevíte o čem mluvíte.... Pokud vám bude někdo něco násilím vnucovat a vyhrožovat sankcemi a pokutami, tak se začnete bránit.

EU to vzala za špatný konec a nyní neví kudy kam a vnucuje nám někoho koho nechceme. Pokud sem pletete ony křesťany z Iráku a pak odjedou do SRN, tak to zase po....dělal někdo jiný kdo se na tom napakoval. Nemyslíte, že dělat leteckou přepravu zadarmo pro někoho, kdo nestojí o to být tady, je to pravé. Nemá se náhodou raději pomoci přímo tam u nich....

Zkuste se přesídlit někam do zahraničí a uvidíte sama, kde máte kořeny... Ono by stačilo, kdyby vládní naše špičky poslouchali lid a nebáli se vzdorovat EU, vyhlásit referendum o otázkách např. o kterých rozhodují občané ve Švýcarsku... Toho se ovšem bojí, že by museli poslouchat atd...

Proč nepíšete onu skutečnou pravdu, nejsou to ubožáci ale jsou to migranti, kteří byli doma slušně situovaní !!! A tady nechtějí a nebudou dělat a chtěli by pouze žít na úkor druhých a z dávek. Jednak nemáme € a máme almužnu proti SRN...., tak co by tu dělali...

Kontakt

Poezie - šálek kávy " U Divíška" patriciahlavsova@centrum.cz