Čtu horoskopy

28.06.2016 16:34

Já na ně moc nevěřím, ale ráda je čtu.           A ráda pozoruju lidi narozené podle různých znamení zvěrokruhu.

Nevěřím těm předpovědím, ale věřím vykreslení jejich povahy i charakteru a vlastností. Tady mám jeden velmi povedený popis osobností podle zvěrokruhu. Sedí to, jako poklop na hrnec, jak na mě, tak i na ty, které moc dobře znám. Je to velmi zajímavé čtení. Snad zaujme a pobaví i vás.

Každé znamení zvěrokruhu v sobě ukrývá jak dobré vlastnosti, tak ty špatné. A právě na stinné stránky se dnes zaměříme. Příjemné čtení to nebude, pravda někdy bývá krutá a bolestná. Někteří to vehementně popřou, že takoví přece nejsou, je docela možné, že si svoje negativní povahové rysy sami ani neuvědomují. Chápeme, že není snadné připustit, zdali na tom něco není.

                                                          

Beran - udělujeme jim medaili za nekonečnou sebestřednost a vztekání se. Hádat se začnou i kvůli prkotině, jsou paličatí a hluční. Když není po jejich, tak ani agresivita jim nebude cizí. Běda, jak nejsou první. Zkuste to. Dopředu si ale sepište závěť. Beran se vrhá do všeho bez rozmyslu, je to horká hlava a věčný puberťák.

Býk -  je to lemra líná, podaří-li se vám ho někam vytáhnout, můžete si zatleskat. Pokud jste jej tedy mazaně nenalákali na kus žvance, na to slyší, huba mlsná, nečekejte však, že se s vámi rozdělí. Je to hamoun nenažraný. Nejradši Býci shromažďují a počítají korunky. Mají tvrdou palici a hromadu předsudků.

Blíženci - mají rozpolcenou osobnost a minimálně dvě tváře. Blíženec je labilní a věčně nespokojený, lidi okolo pomlouvá, těm vlivným leze do zadku. Jestli má někdo talent pro podvod a přetvářku, tak jsou to Blíženci. Povrchní a nespolehliví manipulátoři, co se rádi poslouchají. Chlubit se cizím peřím, to by jim šlo. Hanba!

Rak -  přisají se, jako hnusná pijavice, když budete něco namítat, připravte se na citové vydírání. Jiným závidí i nos mezi očima a jsou plní zášti. Rak je příšerně podezíravý a šíleně náladový. Hysterka. Ostatní s radostí zraňuje a zesměšňuje, sám se okamžitě urazí, litovat umí jen sebe. Kdo tohle má pořád snášet!

Lev -  získávají první cenu za namachrovanost. Jsou to arogantní, pyšní, ješitní a namyšlení sobci. Vládci univerza. Myslí si, že se svět točí pouze kolem nich. Lev je doslova závislý na obdivu a chvále. Nedivte se, když bude mít doma milión zrcadel. Chová se jako despota, do všeho se montuje a nikdy nepřizná chybu.

Panna -  jsou chytré jak rádio, neustále vás budou poučovat a kritizovat. Všechno musí pitvat a na všem najít chybu. V tomhle znamení se rodí nejotravnější puntičkáři. Pedanti. Panna je úchylně posedlá honbou po dokonalosti a pořádku, čímž terorizuje své bližní. Je škodolibá, urážlivá a neumí odpouštět.

Váhy -  mají hrůzu z neoblíbenosti, proto vás zahrnou falešnými lichotkami. Je to zbabělá slibotechna, aby se zavděčila, slíbí vám cokoliv. Váhy jsou domýšlivé, pošetilé a rozmarné. Než se nadějete, prachy vám rozfofrují. Má se za to, že jsou nerozhodné, chuděry, jenže to pramení z toho, že chtějí urvat všechno.

Štír -  by se z fleku mohl živit jako špión. Mistři sebeovládání. Nikomu nevěří a věci fanaticky kontrolují. Prahnou po moci a libují si v ponižování ostatních. Zklamete-li Štíra, s druhou šancí nepočítejte, připravte se na krutou pomstu, nezastaví se před ničím. Když je nějaký pošetilec nechá ve štychu, je mrtvý.

Střelec - láká ho svět prominentů, je to snob. Snaží se vytvořit iluzi, že je něco víc. Trapák. Před závazky utíká a sliby neplní, má chorobný strach z omezování. Dělá z komára velblouda a z jeho přemoudřelých keců se vám zvedá kufr. Střelcům chybí takt a empatie, jsou to bezohlední hulváti, co si nevidí do pusy.

Kozoroh - jsou odtažití, úzkoprsí a zatvrzelí. Všechno hnidopišským okem hodnotí a kritizují, nic jim není dost dobré. Kozoroh je přehnaně ambiciózní, udělá cokoliv, aby si udržel společenské postavení, nemilosrdný a bezcitný. Skrblík. Je nudný a upjatý. Moralista. Má zpátečnické názory a všem okolo je cpe.

Vodnář -  se na vás mile culí a hned za rohem vás pomluví tak, že na vás nenechá nit suchou. Pokrytci. Přeceňují se a dělají lepšími, lidmi výtečně manipulují. Jsou prchliví a urážliví, automaticky přecházejí do opozice. Vodnář se chce za každou cenu odlišovat a myslí si, kdovíjak není zajímavý. Mimoň je to.

Ryby -  se zcela záměrně chovají, jako oběti. Ryba je zneuznaný génius se sebedestruktivními sklony. Je ufňukaná a bordelářka k tomu. Zlomyslná mrcha. S oblibou překrucuje fakta, kdykoliv se jí to hodí. Ryby se tváří, jako kdyby všude byly, přitom jsou to nesamostatní snílci. Nejlepší kamarádka? Flaška rumu.

Tak, co na to říkáte? Poznali jste se? Že ne, že takoví přece nemůžete být? Ale, no tak! Ruku na srdce, vážení a milí a úsměv na tvář.  Přiznání bolí, já vím a zamrzlá pýcha tlačí, jako malé boty. :)

 

 

Jak stárnou různá znamení zvěrokruhu

Každé znamení má různé charakterové rysy, své silné i slabé stránky. Proto i postupující věk je u zrozenců ve znamení zvěrokruhu, různý a projevuje se různě. Na někoho dokonce nepůsobí nijak. Samozřejmě tu nebudeme počítat vrásky nebo šedivé vlasy. Budeme spíše  hovořit o vztahu zástupců různých znamení k podzimu života. Každé znamení je jiné, musí být tedy různí v této oblasti i lidé a projevují se různě.Někteří lidé se s projevy věku smiřují snadno a stávají se z nich milé babičky a dědečkové, jiní proti stáří zuřivě bojují s nasazením veškerého arzenálu kosmetických prostředků a triků plastické chirurgie, další mají za to, že svůj vzhled omladí mladou módou, bez ohledu na směšnost a realitu a jsou i takoví, kteří zestárnou dávno před tím, než jejich věk dosáhne skutečně zralé výše.

Beran

Svých let si raději nevšímá. Žije přítomnou chvílí a snaží se věřit, že zítřek vůbec nenastane. Čilý duch mu pomáhá zachovat si mladickou energii až do stáří. Možná, že v šedesáti už si nenavlékne motorkářskou bundu, jeho vášeň pro motorky však zůstane plná stejné zuřivé energie jako před čtyřiceti lety.

Býk

Býci se rádi dobře najedí. Někdy až příliš dobře. S postupujícím věkem proto obvykle nabírají nemalý objem. S léty se tvrdohlavý Býk stává ještě méně pružným v každém ohledu: jak psychicky, tak fyzicky. Je však od přírody velmi zdatný, proto nehledě na nemoci žije velmi dlouho.

Blíženci

Blíženci si v mládí vytknou cíl a jdou za ním vpřed, aniž by se hodlali dát jakkoli omezovat léty. Nemá smysl doufat, že Blíženec přijde dřív z práce domů. Ani ve starším věku Blíženec nebude odpočívat u domácího krbu. Jeho kariéra pokračuje až do penze. Mají-li možnost, jdou Blíženci kariérně nahoru i v důchodovém věku.

Raci

Raci jsou dvojího druhu: jedni nikdy nedospějí a druzí se na stará kolena rádi starají o všechny kolem. Stejně jako Lev, také Rak si přeje, aby okolí respektovalo jeho „ctihodné šediny“. Z Raků bývají skvělí „klasičtí“ dědečkové a babičky, takoví, jaké si přeje mít většina dětí.

Lvi

Svým založením jsou Lvi rozvážní a shovívaví, což se léty stále prohlubuje. K stáru jsou to už mohutná, klidná, vznešená a tukem lehce obrostlá stvoření. Stále více touží po všeobecné úctě, autoritě a snad i klanění. Chtějí být napodobovaným vzorem, proto usilují o co možná nejdřívější dosažení životních cílů a solidního postavení.

Panna

Panny většinou s věkem zaujímají k okolnímu světu stále negativnější postoj, zejména pokud se jim vymkne z rukou jejich přirozený sklon ke zbytečné kritičnosti. Rády se udržují v dobré formě a při dobrém zdraví, neustále pracují na zlepšení svého mozkového výkonu. Proto stáří většinou vítají jako dobře udržované dámy a džentlmeni, sice poněkud přísní, ale stále výkonní.

Váhy

Váhám velmi leží na srdci vlastní zevnějšek, uchýlí se proto k jakýmkoli opatřením, jen aby co nejdéle zabránily objevení jakýchkoli vrásek nebo přebytečných kilogramů. Zpravidla se jim to daří. Ještě v osmdesáti jsou Váhy schopné tvrdit, že jim ještě nebylo čtyřicet.

Štír

K stáru se Štír stává důstojným a vznešeným. Líbí se mu smýšlet o sobě jako o filosofovi, který za léta nasbíral dost moudrosti – většinou to tak také opravdu je. Bohužel však velmi často starší Štíři přehnaně až umanutě lpějí na vlastních myšlenkách a přesvědčeních, která občas ostatním přímo vnucují.

Střelec

Střelci ve shodě s Berany prostě na stáří nechtějí myslet. Někdy natolik, že se jim to změní v jakousi nutkavou ideu. Začínají na lidi dotírat otázkou, kolik jim hádají let a doufají přitom v pár užaslých komplimentů. Je třeba říci, že jsou to komplimenty většinou podložené, protože Střelec, přestože obvykle odmítá na sebe nějak pečlivě dbát, obvykle si uchovává půvab a sexappeal do vysokého stáří.

Kozoroh

Kozoroh je znamením, které je nejvíce asociováno s časem. Tomuto znamení panuje Saturn. A to je planeta za čas tak říkajíc zodpovědná. Co však je zajímavé, pro Kozorohy samotné čas jako by plynul opačným směrem. Kozoroh se narodí jako takový malý stařeček, příliš vážný na svůj věk, zodpovědný a moudrý. A jak dospívá a stárne, začíná se v jeho povaze projevovat stále více dětinství. Ve stáří jsou Kozorozi úplné děti.

Vodnář

Také Vodnáře ovlivňuje Saturn poměrně silně, proto bývají v dětství stejně jako Kozoroh neúměrně vážní, někdy skutečně příliš. S léty se pak z Vodnáře stává stále větší výstředník, přestává ho zajímat, co si o něm bude myslet okolí, a tak je schopen ještě v osmdesáti nosit značně vyzývavé oblečení a chovat se, jak se mu zachce.

Ryby

Na rozdíl od všech ostatních znamení zvěrokruhu mají Ryby ze stáří panickou hrůzu. Ani ne tolik pokud jde o jejich zevnějšek, jako spíš s myšlenkou na to, kolik toho ještě nestihly udělat, prožít a vyplnit! Právě proto Ryby tak rády hodnotí jednotlivé etapy svého života, bilancují a počítají úspory. Je v tom jistý paradox, vždyť čím méně by se zneklidňovaly plynutím času, tím déle by Ryby žily (a více toho stihly) … nic tak nezkracuje život, jako věčný nepokoj.

zdroj internet / ProNáladu.cz

Jací jste řidiči podle horoskopu?

Poznáváte se? :)

Více na  https://horoskopy.blesk.cz/clanek/nove-horoskopy-astroclanky-astrologie/327962/

Berani jsou energičtí a rozhodní. Oranžové světlo na křižovatce pro ně zásadně znamená "ještě na to trochu šlápni" a do křižovatky vjedou bez rozmýšlení. Nikdy je neuvidíte klidně čekat. Pokud by snad něco podobného mělo hrozit, Beran okamžitě sjede ke straně a hlava nehlava se dostane někam na objízdnou trasu. Nekouká do mapy, je průkopníkem nových cest a někdy má sklon se příliš předvádět.

Býci jsou za volantem klidní, pokud je ovšem někdo nerozčílí – ať je to agresivní řidič nebo spolujezdec se zásobou mnoha nevyžádaných rad. Býkovi hustý provoz nevadí, je schopen jet autem přes půl města do své oblíbené restaurace na oběd, se staženým okénkem a rádiem na plné pecky. Běda ovšem, jestli je parkoviště přeplněné a on nemá kde zastavit! Nebo mu někdo vjede do cesty z vedlejší silnice. Pak je lepší se mu vyhnout.

Více na https://horoskopy.blesk.cz/clanek/nove-horoskopy-astroclanky-astrologie/327962/je-bezpecne-sednout-k-bykovi-ci-rakovi-do-auta-ridicske-schopnosti-podle-znameni.html?utm_source=horoskopy.blesk.cz&utm_medium=copyv

 

Býci jsou za volantem klidní, pokud je ovšem někdo nerozčílí – ať je to agresivní řidič nebo spolujezdec se zásobou mnoha nevyžádaných rad. Býkovi hustý provoz nevadí, je schopen jet autem přes půl města do své oblíbené restaurace na oběd, se staženým okénkem a rádiem na plné pecky. Běda ovšem, jestli je parkoviště přeplněné a on nemá kde zastavit!

Lidé narození ve znamení Blíženců patří mezi energické a výkonné. Dokážou řídit dlouhou dobu, ještě u toho poslouchat rádio a vést rozhovor se spolujezdcem. Jejich schopnost dělat více věcí najednou je ovšem za volantem občas nežádoucí – občas se jim totiž stane, že řízení najednou nemá patřičnou a převážnou část jejich pozornosti. Pro ně je zákaz používání mobilních telefonů jak dělaný.

S Rakem je za volantem bezpečno. Většinou si plánují cesty s časovou rezervou. Pokud i tak jedou pozdě, umějí si moc dobře spočítat, že rychlá a riskantní jízda jim v součtu nenažene tolik času, a pokračují dál v klidné jízdě podle pravidel. Co je ale dokáže ranit, je kritika ostatních.

Pokud jedete s přáteli na dovolenou do zahraničí více auty, v tom prvním bude za volantem vždycky Lev. To on vybere nejvhodnější trasu, zpomalí, když vidí, že ostatní nestíhají, on vybere místo k parkování, nebo pumpu s nejlepší pekárnou. Umí rychle reagovat na nezvyklé situace a na hrozící nebezpečí. Řídí rád a dobře, jen občas je svými schopnostmi tak unesen, že zapomene na okolní svět.

Panna vyniká svou schopností soustředit se a vnímat hodně věcí najednou. Žádné potenciální nebezpečí nepodcení. Nikdy by nesvezla dítě bez sedačky, nikdy by nesedla za volant lehce ovíněná. Kvůli své opatrnosti a schopnosti vidět všude nebezpečí ovšem někdy zazmatkuje. Většinou ale situaci vyhodnotí dobře, a tak vyvázne bez úhony.

Váhy moc dobře vědí, že kromě aut se na ulicích a silnicích pohybují také cyklisté, chodci, zvířata a další účastníci provozu, kteří mají stejná práva jako všichni ostatní. A mnozí z nich si zaslouží daleko větší ohleduplnost. Někdy je laskavost Vah trnem v oku ostatním řidičům, hlavně těm, kteří jedou za nimi. Váha ne a ne předjet cyklistu, protože by jela blízko něj a jemu by to bylo nepříjemné. Ne každý totiž sdílí toto jejich heslo: "Pospíchej pomalu".

Jestli má někdo za volantem šestý smysl odhalit nebezpečné situace, pak je to Štír. Chtěl by zrychlit, něco mu řekne, aby to nedělal, a za pár sekund vyletí z křoví srnka. Štíři netuší, jak to vědí, prostě to vědí. Umějí se ovládat, pokud s nimi ale někdo nechce závodit. To jde pak všechno stranou a Štíři přijímají výzvu.
 

Auto je místo, kde se Střelec cítí jako doma. Miluje jízdu, miluje přesuny z místa na místo. Nemusí plánovat, cesta je pro něj cíl a ono to nějak dopadne. Střelcům nevadí změna. Dost často jsou to právě oni, kteří zastaví, když vidí někoho v nouzi. Nemají problém odvézt ho na nejbližší pumpu nebo do města, případně nabídnout i jinou pomoc. Jejich plány to rozhodně nezhatí.

Kozoroh je spolehlivý a praktický. Vždycky se vrátí na parkoviště a doplatí částku, pokud na místě stojí déle. Nespoléhá se na to, že si toho policie nevšimne. Nezapomíná na technické prohlídky, vždycky si zkontroluje platnost řidičského průkazu i exspirační dobu lékárničky. Rád si jezdí svou cestou, co ho dokáže rozhodit, to jsou objížďky a uzavírky.


Více na https://horoskopy.blesk.cz/clanek/nove-horoskopy-astroclanky-astrologie/327962/je-bezpecne-sednout-k-bykovi-ci-rakovi-do-auta-ridicske-schopnosti-podle-znameni.html?utm_source=horoskopy.blesk.cz&utm_medium=copy
Kozoroh je spolehlivý a praktický. Vždycky se vrátí na parkoviště a doplatí částku, pokud na místě stojí déle. Nespoléhá se na to, že si toho policie nevšimne. Nezapomíná na technické prohlídky, vždycky si zkontroluje platnost řidičského průkazu i exspirační dobu lékárničky. Rád si jezdí svou cestou, co ho dokáže rozhodit, to jsou objížďky a uzavírky.


Více na https://horoskopy.blesk.cz/clanek/nove-horoskopy-astroclanky-astrologie/327962/je-bezpecne-sednout-k-bykovi-ci-rakovi-do-auta-ridicske-schopnosti-podle-znameni.html?utm_source=horoskopy.blesk.cz&utm_medium=copy
Kozoroh je spolehlivý a praktický. Vždycky se vrátí na parkoviště a doplatí částku, pokud na místě stojí déle. Nespoléhá se na to, že si toho policie nevšimne. Nezapomíná na technické prohlídky, vždycky si zkontroluje platnost řidičského průkazu i exspirační dobu lékárničky. Rád si jezdí svou cestou, co ho dokáže rozhodit, to jsou objížďky a uzavírky.


Více na https://horoskopy.blesk.cz/clanek/nove-horoskopy-astroclanky-astrologie/327962/je-bezpecne-sednout-k-bykovi-ci-rakovi-do-auta-ridicske-schopnosti-podle-znameni.html?utm_source=horoskopy.blesk.cz&utm_medium=copy

Kozoroh je spolehlivý a praktický. Vždycky se vrátí na parkoviště a doplatí částku, pokud na místě stojí déle. Nespoléhá se na to, že si toho policie nevšimne. Nezapomíná na technické prohlídky, vždycky si zkontroluje platnost řidičského průkazu i exspirační dobu lékárničky. Rád si jezdí svou cestou, co ho dokáže rozhodit, to jsou objížďky a uzavírky.

Inteligentní a energický Vodnář je vždycky o krok napřed. Nejezdí tam, kde je hustý provoz – vždycky zná nějakou zkratku, malinkatou uličku nebo vychytávku, díky které se zácpě vyhne. A to i za cenu toho, že drobně poruší předpisy – uhne přes plnou čáru nebo vlevo na křižovatce, kde nemá. Vodnář moc dobře ví, že tam moc aut ani policistů nebývá.


Pokud svěříte volant Rybám, užijete si plynulou a klidnou jízdu. Žádný styl brzda-plyn. Ryby patří k ohleduplným a tolerantním řidičům. Rychlost není jejich prioritou.  Nutno říct, že ony ale rozhodně nepatří k těm lidem, kteří by začali zmatkovat a panikařit, a z komplikované situace se jim většinou podaří doslova elegantně vyplout.

zdroj/ internet/ upraveno



 


 


 

Berani jsou energičtí a rozhodní. Oranžové světlo na křižovatce pro ně zásadně znamená "ještě na to trochu šlápni" a do křižovatky vjedou bez rozmýšlení. Nikdy je neuvidíte klidně čekat v zácpě. Pokud by snad něco podobného mělo hrozit, Beran okamžitě sjede ke straně a hlava nehlava se dostane někam na objízdnou trasu. Nekouká do mapy, je průkopníkem nových cest a někdy má sklon se příliš předvádět.

Více na https://horoskopy.blesk.cz/clanek/nove-horoskopy-astroclanky-astrologie/327962/je-bezpecne-sednout-k-bykovi-ci-rakovi-do-auta-ridicske-schopnosti-podle-znameni.html?utm_source=horoskopy.blesk.cz&utm_medium=copy
Berani jsou energičtí a rozhodní. Oranžové světlo na křižovatce pro ně zásadně znamená "ještě na to trochu šlápni" a do křižovatky vjedou bez rozmýšlení. Nikdy je neuvidíte klidně čekat v zácpě. Pokud by snad něco podobného mělo hrozit, Beran okamžitě sjede ke straně a hlava nehlava se dostane někam na objízdnou trasu. Nekouká do mapy, je průkopníkem nových cest a někdy má sklon se příliš předvádět.

Více na https://horoskopy.blesk.cz/clanek/nove-horoskopy-astroclanky-astrologie/327962/je-bezpecne-sednout-k-bykovi-ci-rakovi-do-auta-ridicske-schopnosti-podle-znameni.html?utm_source=horoskopy.blesk.cz&utm_medium=copy
Berani jsou energičtí a rozhodní. Oranžové světlo na křižovatce pro ně zásadně znamená "ještě na to trochu šlápni" a do křižovatky vjedou bez rozmýšlení. Nikdy je neuvidíte klidně čekat v zácpě. Pokud by snad něco podobného mělo hrozit, Beran okamžitě sjede ke straně a hlava nehlava se dostane někam na objízdnou trasu. Nekouká do mapy, je průkopníkem nových cest a někdy má sklon se příliš předvádět.

Více na https://horoskopy.blesk.cz/clanek/nove-horoskopy-astroclanky-astrologie/327962/je-bezpecne-sednout-k-bykovi-ci-rakovi-do-auta-ridicske-schopnosti-podle-znameni.html?utm_source=horoskopy.blesk.cz&utm_medium=copy
Berani jsou energičtí a rozhodní. Oranžové světlo na křižovatce pro ně zásadně znamená "ještě na to trochu šlápni" a do křižovatky vjedou bez rozmýšlení. Nikdy je neuvidíte klidně čekat v zácpě. Pokud by snad něco podobného mělo hrozit, Beran okamžitě sjede ke straně a hlava nehlava se dostane někam na objízdnou trasu. Nekouká do mapy, je průkopníkem nových cest a někdy má sklon se příliš předvádět.

Více na https://horoskopy.blesk.cz/clanek/nove-horoskopy-astroclanky-astrologie/327962/je-bezpecne-sednout-k-bykovi-ci-rakovi-do-auta-ridicske-schopnosti-podle-znameni.html?utm_source=horoskopy.blesk.cz&utm_medium=copy
Berani jsou energičtí a rozhodní. Oranžové světlo na křižovatce pro ně zásadně znamená "ještě na to trochu šlápni" a do křižovatky vjedou bez rozmýšlení. Nikdy je neuvidíte klidně čekat v zácpě. Pokud by snad něco podobného mělo hrozit, Beran okamžitě sjede ke straně a hlava nehlava se dostane někam na objízdnou trasu. Nekouká do mapy, je průkopníkem nových cest a někdy má sklon se příliš předvádět.

Více na https://horoskopy.blesk.cz/clanek/nove-horoskopy-astroclanky-astrologie/327962/je-bezpecne-sednout-k-bykovi-ci-rakovi-do-auta-ridicske-schopnosti-podle-znameni.html?utm_source=horoskopy.blesk.cz&utm_medium=copyv
Berani jsou energičtí a rozhodní. Oranžové světlo na křižovatce pro ně zásadně znamená "ještě na to trochu šlápni" a do křižovatky vjedou bez rozmýšlení. Nikdy je neuvidíte klidně čekat v zácpě. Pokud by snad něco podobného mělo hrozit, Beran okamžitě sjede ke straně a hlava nehlava se dostane někam na objízdnou trasu. Nekouká do mapy, je průkopníkem nových cest a někdy má sklon se příliš předvádět.

Více na https://horoskopy.blesk.cz/clanek/nove-horoskopy-astroclanky-astrologie/327962/je-bezpecne-sednout-k-bykovi-ci-rakovi-do-auta-ridicske-schopnosti-podle-znameni.html?utm_source=horoskopy.blesk.cz&utm_medium=copy
Berani jsou energičtí a rozhodní. Oranžové světlo na křižovatce pro ně zásadně znamená "ještě na to trochu šlápni" a do křižovatky vjedou bez rozmýšlení. Nikdy je neuvidíte klidně čekat v zácpě. Pokud by snad něco podobného mělo hrozit, Beran okamžitě sjede ke straně a hlava nehlava se dostane někam na objízdnou trasu. Nekouká do mapy, je průkopníkem nových cest a někdy má sklon se příliš předvádět.

Více na https://horoskopy.blesk.cz/clanek/nove-horoskopy-astroclanky-astrologie/327962/je-bezpecne-sednout-k-bykovi-ci-rakovi-do-auta-ridicske-schopnosti-podle-znameni.html?utm_source=horoskopy.blesk.cz&utm_medium=copy

 

Luštím Sudoku, křížovky, baví mě různé zábavné i psychologické testy.

 

Test odolnosti vůči stresu

Přiložené obrázky se používají na testování náchylnosti ke stresu a odolnosti vůči stresu.

Jeden učitel řekl: "Zdálo se mi, jako kdyby se hýbaly, ale velmi pomalu, jako kdyby dýchaly". 

Čím se vám pohybují obrázky pomaleji, tím vyrovnanější jste bytost a tím odolnější jste vůči stresu.

Když testovali obviněné kriminálníky, tito je viděli divoce se točit. Naprosto vyrovnaní lidé je vidí nehybné.

Obrázky nejsou animované - jsou zcela statické!

 

                           Brouzdám po internetu

Výroky dětí jsou lepší než vtipy

1.  Strašně jsem se lekl, když maminka onemocněla, protože jsem si myslel, že nám bude vařit tatínek. 
2.  Na maminky se nemá křičet, protože jsou prospěšné. 
3.  Když se dva lidi do sebe zamilují a poprvé se políbí, hned se zhroutí a nevstanou aspoň hodinu, ale možná i dýl. 
4.  Sestra zase měla na vysvědčení samé jedničky. Vsadím se, že mi to dělá naschvál. 

5. Babička je tlustá, protože je plná lásky.

6..  Strašně bych si přála ještě bratříčka, ale máma stále používá tampón... 
7..  Čím je člověk starší, tím jsou jeho zuby dražší.  

8..  Holky neumí čůrat ve stoje, protože nevědí co si mají držet. 
9..  Když babičku bolej zuby, dá je do skleničky. 
10. Já už nemám babičku: zasadili jsme ji na hřbitově. 
11. A maminky se musejí pást, aby jim z prsou teklo mléko? 
12. Švýcarské krávy využívají v první řadě na výrobu čokolády. 
13. Obyvatelé Sardinie se nazývají sardinky. 
14. Aby to bylo dobré, sestřičky v nemocnici musejí být sterilní. 
15. Lékaři říkají, že nejhorší jsou smrtelné choroby. 
16. Když se mi narodil bratříček, dali ho do akumulátoru. 
17. Nejužitečnější zvíře je prase. Každou jeho část můžeme zužitkovat:  přední a zadní část jako maso, kůži na boty, ze srsti kartáčky a jeho jménem můžeme dokonce i nadávat. 
18. Nejsem pokřtěný, ale očkovaný jsem. 
19. Nevím kolik je mi roků, protože se to stále mění. 
20. V maminčině bříšku je miminko, jenom nevím, jak ho spolkla. 
21. Akvárium je vlastně malé moře, ve kterém plavou domácí rybičky. 
22. Výživné je plat dětí, když se otec odstěhuje z domu.

Kontakt

Poezie - šálek kávy " U Divíška" patriciahlavsova@centrum.cz