Červen

03.06.2016 18:07

Tento měsíc vyzařuje aktivní energie, nesoucí se do aktivity svého dění v sobě a kolem sebe, tedy ve svém životě.

V poslední době stále dokola pracujeme na změnách a proměnách, čistíme se, uvědomujeme si, ale stále se zde objevují karty, tedy vzkazy nebes o tom, že ne každý je ochoten nové proměny a změny přijmout.

Je potřeba se rozhodnout a být připravený. Jde o to, že mnoho lidí stále ještě přemýšlí, co a jak udělat, aby se posunuli vpřed a jako by ho stále něco drželo na místě. Máte snad pocit, že je to třeba také o Vás?

Pak je potřeba přijmout a pochopit jednu skutečnost, že bez ní se pohnout nedá, jak nejspíše sami cítíte. Je potřeba nelpět na věcech starých, minulých a doufat, že se to změní. To se potom ukládá také nejčastěji v oblasti břicha, někdy toto může působit i zácpu. Jde o to, že se nepohnete z místa, když neuvolníte prostor pro nové. Je skutečně čas se pustit všeho starého, nepotřebného, jak kolem sebe - v práci, doma, tak v sobě a stejně tak s tím souvisí i změna okolí. Pokud se proměňujete, měníte i své vyzařování a tak se automaticky někteří lidé odvrátí a přijdou noví, pro Vás kvalitnější. Vše, co má kořeny čisté a láskyplné, zůstává. Tedy nemusíte se obávat toho, že byste přišli o to, nebo o ty, se kterými jsou vazby čisté a harmonické. Co má zůstat, zůstane.

Také se projevuje další skutečnost a to tak, že vše, co se kolem nás děje, vytváříme nějakým vnitřním nastavením a vyzařováním. V období proměny se naše podvědomí brání a tak se mnoho věcí jakoby otáčí naruby a to proto, že chvilku trvá, než se energie přemění a ty staré, zažité se brání odejít. V tomto je potřeba pouze vydržet a mít jasný záměr a rozhodnutí. Chci svůj život zlepšit a změnit?

K tomu doporučuji krásnou knihu od Doreen Vritue "Chci změnit svůj život, ale nemám na to čas." Už ten název je fascinující a v podstatě vypovídá o všem. Jestliže nemám čas, pak nejsem rozhodnuta a už vůbec nejsem ochotná něco měnit. Protože jak můžu nemít čas na svůj vlastní život, který by byl v harmonii, radosti, hojnosti a lásce? Každý se ptá dokola, co, proč - odpověď: "Nejsi prostě rozhodnutý/á nebo připravený/á na opak."

A tento měsíc nás krásně budou andělé i Matka Země vést tak, abychom si mnohé uvědomili a našli sílu s tím pracovat. Onemocněli jste tak, že vás to zcela zastavuje? Má to svůj důvod a odpověď:

"Zastav se, přemýšlej a udělej něco pro sebe a svůj život, nemáš čas? Tak nyní ho máš k dispozici. Omlouváme se, že jsi nemocný/á, ale jinak to s Tebou nešlo."

Tento krok prostě nelze obejít, přeskočit, ignorovat. Je potřeba jej pojmenovat, zpracovat, přijmout, pochopit a nechat odejít. Proto se rozhodni a začni psát svou novou knihu života.

Přeji Vám láskyplné rozhodnutí a přijímání všeho, co Vás rozzáří a díky čemuž rozkvete v krásné spokojené a šťastné bytosti.

/www.vykladandelskymikartami.blog.cz

 

Letní slunovrat – pohanský svátek

Slunce, světlo, teplo a pohlazení na duši to jsou magické ingredience léta. První letní den oslavujeme slunovratový východ i západ Slunce. Každoročně se 21. června na mnoha místech po celém světě vítá léto, přichází radost, naděje a plodnost. Člověk uctívá sluneční kotouč jako své božstvo. Mnoho rituálů však dávno upadlo v zapomnění. Dříve se pohanské svátky slavily v každé vesnici a v každé chalupě, to spojovalo lidi široko daleko na neviditelné duchovní úrovni. Lidé se společně radovali, vykonávali spirituální a léčivé rituály, vzdávali hold přírodním energiím. Očekávali pro další období jen to dobré, to vytvářelo na astrální úrovni morfická pole pozitivních energií. Dnes sotva vnímáme (posvátný) rytmus proměňujících se živlových a regeneračních sil přírody během roku.

Posvátná energie tohoto magického mystéria je nejsilnější v okamžiku východu Slunce – okamžik vhodný pro meditaci v přírodě, rituál, nebo hluboké rozjímání věnované božskému Slunci ale i matce Zemi, jejíž síla v tento den blahodárně vyzařuje ze země. Keltové v tento den uctívají matku hvězd – bohyni plodnosti a zrání Danu, ochránkyni keltského lidu a úrodné keltské země. Uctívaným stromem letního slunovratu je dub, strom plodnosti (myšlenek a inspirace). Symbolem slunovratového Slunce je bílý kůň.

Za svítání se může v našem podvědomí objevit též pradávná vzpomínka na bohyni Eponu, která se zjevuje oděná v bílé róbě, na hřbetě statného zlatého koně.

zdroj internet/ psychologie chaosu

"Jsem v rezonanci s úspěchem."

"Jsem v rezonanci s hojností."

"Jsem v rezonanci s dokonalým zdravím."

"Důvěřuji svým schopnostem a vím, že můj potenciál je nevyčerpatelný."

"Jsem otevřen/a úspěchu ve svém životě. Mám právo být úspěšný/á:

PIERRE FRANCKH

Kontakt

Poezie - šálek kávy " U Divíška" patriciahlavsova@centrum.cz