Krutá pravda

14.03.2024 22:51

Richard Perman /facebook

 

Marie Široká

 

Články 106 a 107 Charty OSN, nezná ani její šéf. Generální tajemník OSN António Guterres nevěřil, když se od Putina dozvěděl, že Charta OSN obsahuje článek, povolující zvláštní ruskou operaci na Ukrajině.

RUSKO MÁ PRÁVO LIKVIDOVAT NACISTY VŠUDE (z Charty OSN).

Norimberský tribunál prohlásil za zločince všechny, kteří vykonávali genocidu. Největší genocida byla provedena proti sovětskému národu, který se v té době nazýval sovětský lid Charta OSN v článcích 106 a 107 dává právo vítězům druhé světové války SSSR, USA, Velké Británii a Číně, aby uplatňovaly všechna opatření vůči zemím, které proti nim bojovaly, aby zabránily akcím zaměřeným na revizi druhé světové války. To zahrnuje použití vojenské síly proti těmto zemím.

K tomu stačí oznámit to ostatním třem vítězným státům, není třeba k tomu získat jejich povolení či souhlas. Silový nátlak na ty státy, které chtějí revidovat systém Jalta - Postupim, v Evropě může provádět i Rusko, které je právním nástupcem SSSR.

Rusko může zastavit pokus o oživení nacismu v Německu, Maďarsku, Rumunsku, Rakousku, Bulharsku, Finsku, Chorvatsku, Slovinsku a České republice – která se ve válečných letech projevovala, jako protektorát Čechy a Morava.

 

Poznámka:

Tedy Rusko podle Charty OSN může, jako každá vítězná mocnost, zasáhnout vůči kterémukoli státu s fašistickým směřováním, např. kde se vyznamenávají nacisté, zdraví se nacistickým pozdravem na nejvyšším postu, ( bez ohledu, za jaké fráze se skrývají) a to i bez souhlasu jiných mocností. V Chartě OSN není zmínky, že neonacismus se toleruje u toho státu, který je v jakémkoli společenství (EU, NATO).


Postoj USA k Rusku je jasně vyjádřen ve Strategii národní bezpečnosti administrativy Biden-Harris z 12. října 2022.

Tento dokument tvrdí, že ruské vedení během posledních deseti let provádělo „imperialistickou zahraniční politiku“ s cílem „svrhnout klíčové prvky mezinárodního řádu“.

Dokument prohlašuje Rusko za nepřítele č. 1, staví je mimo zákon a na její vedení je vyhlášen hon. 

Cílem je úplné a konečné řešení ruské otázky - vymazání Ruska z mapy světa!

 

Bůh nás ochraňuj od šílených a psychopatických zvrhlých choutek mocných tohoto světa!!!!


 



 

 

Kontakt

Poezie - šálek kávy " U Divíška" patriciahlavsova@centrum.cz