KDO JE SKUTEČNÝM AGRESOREM

10.04.2022 11:24

Zdroj internet/ facebook/ názor uživatele Tania Ilieva

 

 

„Zhodili ste dve atómové bomby na Japonsko, spálili ste zaživa tisíce ľudí, ktorí trpia dodnes, a to len aby ste vtedajšiemu Sovietskemu zväzu ukázali, že máte jadrovú zbraň.

Vo Vietname ste spálili svet napalmovými bombami, lesy, infraštruktúru celého štátu, nezostal kameň na kameni stáť, zhodili ste bomby na mestá a dediny a všetko ste rozbili.

Rozložili ste Juhosláviu bombardovaním samotného Belehradu, zhadzovaním bômb na domy, nemocnice, bez toho, aby ste čokoľvek započítali.

Miloševiča ste súdili ako zločinca v Haagu simulovaným súdnym procesom a zabili ste ho a nechali Ucekádov pokrstiť Kosovo (albánsky), pretože tak sa vám to páčilo.

Prinútili ste Turkov napadnúť Cyprus, nezávislý štát, a dokonca ani po 50 rokoch nenachádzame ani len kosti našich nezvestných, dodnes rokujeme s vašimi mäsiarmi, aby sme vyriešili cyperský problém, zatiaľ čo vám vyhovuje táto situácia perfektne.

Necháte Turkov prejsť cez Egejské more, vziať ostrovy a poviete im „spriateľte sa“, pričom dobre viete, čo sa deje a kto koho ohrozuje.

Rozbili ste Líbyu spolu so svojimi európskymi priateľmi, pretože ste nemali radi Kaddáfího a on vám nedal ropu za premrštenú cenu.

Celých 6 rokov ste viedli občiansku vojnu v Sýrii, pretože ste nemali radi Assada a vadila vám ruská námorná základňa v Sýrii a Assad bol pre vás veľmi proruský.

Napadli ste Irak zdanlivo, aby ste našli jadrové zbrane, a Afganistan zdanlivo, aby ste našli svojho bývalého priateľa Bin Ladena, a rozobrali ste obe krajiny, bombardovali ste mestá a dediny bez rozdielu, poslali ste všetko do Bagdadu z vašich rakiet Cruz odpálených križiakmi, ktorí poschovávaní v krytoch, zabíjali ženy a deti. Kto môže zabudnúť na tú noc.

A VY sa opovážite hovoriť o nejakej demokracii?

Vy, ktorí ste vybudovali najdokonalejšie centrum fyzického a duševného mučenia na Guantáname.

Vy, ktorí ste bez súdu obesili Husajna, ktorý bol pred pár rokov predtým vaším najlepším priateľom a spojencom?

Vy, ktorí ste svojimi vojnami a politikou vytvorili ISIS a Taliban.

Vy, ktorí ste zvrhli Salvadora Allendeho v Čile najkrvavejším prevratom, demokraticky zvoleného prezidenta, zavraždili ste ho v prezidentskom paláci a nastolili Pinochetovu najbrutálnejšiu diktatúru.

Vy, ktorí ste pri páde Berlínskeho múru sľúbili Rusku, že NATO sa nerozšíri ani o centimeter, a dotiahli ste ho - vaše NATO - north atlantic terrorist organisation - rovno do náruče Ruska napriek svojim sľubom a dohodám.

Vy hovoríte o demokracii, mieri a vojnových zločinoch v Rusku?

Celú Európu ste zaplnili perzskými raketami a riadenými strelami obklopujúcimi Rusko, toto vám nevadí, vy super moralisti?

Vy ste nedodržali žiadnu z podmienok minskej dohody, kým Rusko ich všetky dodržalo.

Vediete život darebákov a pokrytcov a dokonca aj Hitlera financovali vaše vlastné nadnárodné spoločnosti a urobili z neho netvora.

Takže do skladačky vám chýbala už len Ukrajina, aby dokončila slučku NATO okolo Ruska, aby ho utopila.

Putin vás od roku 2009 varuje, že Ukrajina je červená čiara.

V roku 2014 ste prevratom, ktorý ste VY sami vyvolali, zosadili Janukovyča, zvoleného prezidenta, použili ste nacistické a fašistické prápory na vyvraždenie ľudí a dosadili ste bábkovú vládu, aby pripravila krajinu na členstvo v NATO a EÚ.

Hovoríte o demokracii a inváziách v nezávislých štátoch?

Dnešné Rusko, keby chcelo, by za pol dňa urobilo z celej Ukrajiny trávnik. Ale o to mu vôbec nejde.

Nechce zabíjať, obyčajných ľudí.

Ukrajinci a Rusi sú bratské národy. A to je nakoniec tá najväčšia tragédi

 
                             Reakce na rozhodnutí Putina
                          platit za ruský plyn v rublech
 
Jalal Suleiman /internet

 

On to naozaj urobil, sláva!

Posledným človekom na tejto planéte, ktorý sa pokúsil podporiť svoju menu zlatom, bol Muammar Kaddáfí.

Čo sa stalo potom?

NATO zasahovalo a bombardovalo Líbyu, až kým miestni obyvatelia s vymytým mozgom nechytili Kaddáfího na ulici a nestrelili mu do hlavy.

S Putinom táto schéma nebude fungovať i keď o to pokúšať budú.

Viete, čo sa práve teraz deje so svetovými bankármi?

Sú v panike. A takzvaní lídri Európskej únie sú na smrť vystrašení.

Uvedomujú si, že to, čo urobilo Rusko, úplne zničí americký dolár aj euro a títo bankári povedia hlavám štátov, že tretia svetová vojna musí začať okamžite, pretože je to pre nich jediné východisko.

 

MUDr. Ivan David/ europoslanec

 

413 idiotů tleskalo vstoje, že bude EU bez plynu!!!!

 

Díky lidem postrádajícím informace, zdravý úsudek a/nebo ovládaným emocemi je na členských státech EU páchán těžký hospodářský a sociální zločin.

Místo vzájemně výhodné spolupráce je už dlouhodobě volena vzájemně nevýhodná nespolupráce, jak jsem napsal už dříve. Včera odpoledne se v plénu Evropského parlamentu hlasovalo o rezoluci „Sankce Evropské unie proti Rusku“. V původním návrhu bylo okamžité zrušení dovozu uhlí, ropy a paliva do jaderných elektráren. Velmi mnohé poslance to však dostatečně neuspokojilo, tři skupiny z různých frakcí nezávisle na sobě navrhly navíc zákaz dovozu plynu.

Návrh prošel 413 hlasy, 93 poslanců hlasovalo proti, 46 se zdrželo hlasování a téměř 150 nehlasovalo vůbec. Po vyhlášení tohoto výsledku většina přítomných poslanců povstala a ozval se jejich frenetický potlesk a jásot. Oni zvítězili, občané zemí Evropské unie prohráli. Z České republiky návrh podpořili za KDU-ČSL Šojdrová, za TOP09 Pospíšil a Niedermayer, za Piráty Gregorová, Kolaja a Peksa, za ODS Zahradil, Tošenovský a Vrecionová, a za ANO Charanzová a Dlabajová.

Proti hlasovali za SPD Blaško a David, za ANO Hlaváček, Knotek a Kovařík a za KSČM Konečná, za StaN kupodivu Polčák. Maxová (ČSSD) a Zdechovský (KDU-ČSL) se hlasování zdrželi.

Možná někdo řekne, že svým hlasováním poslanci vyjádřili jen svůj postoj k ruské agresi a vlastně o ničem nerozhodli. Jenže o jejich hlasování se opře Evropská komise a Evropská rada, která, možná, jediná prostřednictvím některých premiérů projeví vůli zachránit situaci.

Zrušení dovozu energetických surovin bude znamenat jejich absolutní nedostatek. Jejich ceny stoupnou nejen zvýšenou poptávkou při nedostatku na trhu, ale také spekulacemi vývozců (nejen Ruska), zpracovatelů, například rafinérií, elektráren, ale i koncových prodejců, pumpařů, dodavatelů tepla, atd. Zvýšené ceny energií se promítnou do všech cen, u některých výrobců naprosto dramaticky. Růst cen a inflace zvýší chudobu chudých a sníží blahobyt bohatých. Zásadně se změní spotřební koš. Spotřebitelé se budou muset omezovat na základní potřeby. Z toho důvodu se sníží obyt mnoha relativně zbytných komodit a služeb. Klesne prodej např. textilu, bot, knih, skla, hraček, zájezdů, atd. Zkrachují nebo zredukují svoji činnost jejich výrobci, distributoři a poskytovatelé. Naroste nezaměstnanost a tím klesne výběr daní a zdravotního a sociálního pojistného. Bude nutné podpořit osoby absolutně ohrožené bídou, což znamená nutné neefektivní výdaje. Poroste bezdomovectví, další projevy sociální degradace a zločinnost… To jsou neodvratné důsledky nastávajícího velkého nedostatku energetických zdrojů, pro které idioti radostně zvedli ruku.

Odpovědnost za situaci nesou postupně zločinci, kteří podporovali násilný převrat Majdan, podporovali nacistické skupiny na Ukrajině, ostřelovali Donbas a způsobili genocidu tisíců Rusů, stavěli americké vojenské základny na Ukrajině (i jinde) a připravovali návrat jaderných zbraní na Ukrajinu, budovali tamtéž laboratoře pro biologické zbraně, aby dosáhli bezprostředního ohrožení bezpečnosti Ruska a tím ho vyprovokovali k agresi vůči Ukrajině. Nejpostiženějšími obětmi této politiky jsou mírumilovní obyvatelé Ukrajiny, ale i ti zblblí nacistickou propagandou, ruští občané a také občané členských zemí EU, nejvíce nejchudší v nejchudších zemích. Profitovat budou USA, které proces organizovaly, Čína a některé další země, přesněji akcionáři a majitelé korporací…

Za téměř tři roky nemohlo ujít mojí pozornosti, že velmi mnozí europoslanci bez rozdílu země původu bez stopy pochybností hlasují o věcech, o nichž nemají potuchy a navíc bez sebemenšího pocitu odpovědnosti. Jejich v naprosté většině zcela zbytečná vystoupení jsou určena pouze pro zviditelnění před domácím publikem, které se ovšem ke své škodě (až na vzácné výjimky) nezajímá o důsledky hlasování „svých poslanců“ a ve volbách rozhodují stejně povrchně jako jejich zástupci v Parlamentu..

Čemu se divíme, vždyť i sociální demokraté v německém parlamentu hlasovali v roce 1914 pro válečné půjčky v představě, že porazí Francii, Anglii i Rusko. Výsledkem byla Výmarská republika, hyperinflace, bída a „zachránce“ Hitler a další prohraná válka. Nyní to zkouší USA prostřednictvím vazalské německé EU a Ukrajiny jako nastrčené oběti, na které si má Rusko vylámat zuby, aby dolar ještě nějakou dobu vydržel. Figurky se mění, tažení na východ zůstává. Na obětech, včetně našich občanů zřejmě nezáleží.

Můj názor - A dostali jsme se do stavu zániku!

 

Kdyby byli ve vládě ČR a ve vládách EU inteligentní a schopní lidé, nedali by se ovládat vyššími mocnostmi.

Každý soudný člověk vidí, co jsou to za podivná individua. Oni jenom plní to, co mají ve scénářích.

Čím větší blbec, tím má větší naději, dostat se do vysoké politiky.

Korupce, mafie a podivné volby napovídají tomu, že v ČR a v EU už dávno neřídí vláda sama.


 

 

 

 

 


 

 

JOE BIDEN V ROCE 1999 – "BYL JSEM TO JÁ, KDO NAVRHL BOMBARDOVAT BĚLEHRAD“

Joe Biden v roce 1999 jako viceprezident USA krátce po vybombardování Jugoslávie, jehož byl iniciátorem, SE HRDĚ HLÁSÍ K TOMUTO ZLOČINU!

Byl jsem to já, kdo navrhl bombardovat Bělehrad. Byl jsem to já, kdo navrhl poslat americké piloty a vyhodit všechny mosty na Dunaji,“ uvedl současný americký prezident Joe Biden v roce 1999.

24. března 1999 začalo bombardování Jugoslávie, trvalo 78 dní a vyžádalo si 1200 až 2500 obětí (počty dle zdroje). Na tisíc letadel NATO svrhlo na Jugoslávii při více než deseti tisících útocích 23 000 bomb o celkové hmotnosti 7 000 tun. Vypuštěno bylo také 2 500 střel s plochou dráhou letu.

O práci přišlo asi 700 tisíc obyvatel Jugoslávie. Ničení průmyslových podniků způsobilo vážné škody na životním prostředí. Předpokládaná výše škod na jugoslávské ekonomice se pohybovala kolem částky 30 miliard dolarů. Vzrostl také počet lidí trpících posttraumatickým stresem.

Byla bombardována civilní infrastruktura jako elektrárny a trafostanice, dále automobilka Zastava v Kragujevaci, továrna na elektrospotřebiče Sloboda v Čačku, rafinérie v Novim Sadu, továrny na umělá hnojiva v Pančevu, továrna na cigarety v Niši a několik dalších továren na zpracování dřeva, tiskáren, továren na výrobu bot a továren na výrobu léků. Dne 19. dubna bombardovala letadla v Novem Sadu sídlo vojvodinského parlamentu, bomby několikrát dopadly i na Suboticu, centrum maďarské menšiny. Podle mezinárodního práva šlo o porušení ženevských konvencí a mezinárodního práva válečného, které zakazuje útoky na civilní cíle a civilní obyvatelstvo.

Kontroverzním případem a podle mezinárodního práva válečným zločinem byl noční útok na budovu srbské televize v Bělehradě, při kterém zahynulo 16 civilistů. Organizace Amnesty International tento útok označila za válečný zločin, jelikož šlo o civilní objekt, a vyzvala členské státy NATO k zajištění nezávislého šetření (nic se nešetřilo).

 


 

 

Nebenzya Zelenskému:
Nepřišli jsme k vám kvůli ukrajinským zemím, ale abychom přinesli dlouho očekávaný mír krvácejícímu Donbassu. Ne příměří, ale opravdu solidní mír.
A k tomu musíme vymýtit krutost, o které mluvíme, vyříznout ten nacistický rakovinový nádor, který by po pohlcení Ukrajiny nakonec začal pohltit i Rusko.
A toho cíle dosáhneme snad dříve než později. Jiná cesta ven nesmí být.

 

MŮJ NÁZOR NA ZELENSKÉHO

Tohoto člověka by měl už konečně někdo zajmout  a někam zavřít! 
Šílený západní svět ho ještě ke všemu navrhl na Nobelovu cenu míru! Fašista, který svou zemi dohnal k válce, nechá umírat nevinné lidi a ničit svou zemi, zkorumpovaný zlodějský lhář a mizerný herec, dosazená loutka USA, aby zatáhl celou Evropu, potažmo celý svět do války, se neštítí ničeho! Neustále vyžaduje další zbrojení, podporuje nacionalisty a kriminální živly, které nechal propustit z vězení a ozbrojil i žoldáky a tím ohrožuje životy občanů Ukrajiny. Podporoval korupci a násilnosti proti ruské menšině a tím i celkový rozvrat Ukrajiny. Zůstala po něm zbídačená chudá zem a zoufalí lidé. Sám si nahrabal miliardy, žije v luxusu a celá Ukrajina ho nezajímá, pouze hraje trapné divadlo, dle něčí režie. Žvaní nesmysly o demokracii a svobodě a hraje na city lidí v Evropě a USA.  

 

Prezident Putin vrací Rusku zlatý standard. 

Rusko se vrací ke zlatému standardu a vláda zruší daň z ušlechtilých kovů.

Z NEKRYTÝCH amerických dolarů od země s dluhem 30 BILIONŮ dolarů nebude brzy nikdo na světě těžit. Rusko finančně zcela zrušilo Spojené státy a Evropskou unii.

 Když Moammer Kadhafí vytvořil v Libyi pozlacenou měnu pro Afriku, Západ vstoupil do Libye vojenskou silou a zničil Kadhafího.

Když Saddám Husszein v Iráku oznámil, že už nebude přijímat NEKRYTÉ americké dolary za ropu, o dva měsíce později vypukla druhá irácká válka.

Americké dolary jsou jedinou rezervní měnou na této planetě, proto začínají války, a nyní Rusko zlomilo sílu PETROL DOLAR (Fiat money).

USA jsou nyní v existenční krizi, dolar byl zcela rozdrcen rozhodnutím Ruska podpořit rubl zlatem.

Proto už je válka s Ruskem určena.

 Spojené státy a Evropa nemají na výběr, pokud chtějí dolar a euro přežít, musí zabít Rusko.

/zdroj internet

 

Kontakt

Poezie - šálek kávy " U Divíška" patriciahlavsova@centrum.cz