Uvědomění si sebe sama

08.05.2016 17:10

Zvláštní je ta skutečnost, jak si každý může

myslet, že vše je dovoleno

/ internet/ centrum.cz

Soud začal znovu projednávat případ transsexuála, který žaluje své lékaře. Tvrdí, že jej ke změně pohlaví přemluvili.

Určili totiž špatnou diagnózu - a on nyní v ženském těle trpí. Osmačtyřicetiletá Diana Polyáková chce odškodné rovných 17 milionů. Vše začalo v roce 2004, kdy se řidič tramvaje Gabriel Polyak zamiloval do muže. Přitom měl dceru a do té doby jej přitahovaly jen ženy. Nenadálý cit jej prý vyděsil natolik, že se šel poradit s lékaři.

"Já jsem nešel s tím, že potřebuji operaci. Jen s tím, že se mi to v životě nestalo, podlamovaly se mi kolena, to byla asi zamilovanost," uváděl - nyní už ovšem jako žena Diana Polyáková - před soudem.

Rekord: O změnu pohlaví loni zažádalo dvakrát víc Čechů /článek (klikněte na linku)

Polyáková má za to, že jen kvůli názoru odborníků svolila k operaci, jež ji podle jejího názoru nadosmrti poškodila. "Určili mi chybnou diagnózu," tvrdí Polyáková. Místo transsexuality, kterou jí diagnostikovali, podle svých slov trpí "smíšenou poruchou osobnosti".

Já si myslím, že lže! V minulosti byl natočen dokument, který odvysílala televize Nova.  Myslím si zároveň, že:

Trestat by měli všechny, kteří se na tomto pokusu podíleli. A zákony upravit tak, aby pokusy na lidech byly zakázané. Ne naopak. Dnes se můžete prakticky soudit o cokoliv. Trestní právo není nijak vymezené. A to je špatně. Zneužitelnost zákonů k obohacení, korupce, vypočítavost, chaos.

Bývaly doby, kdy by ho odborníci léčili. Léčili především hlavu, ne tělo. Pokud je někdo psychicky nemocný, má se mu pomoci. Opravdu pomoci. Ne, že se přistoupí na jeho nesmyslné požadavky. Je trendem doby 21.století, myslet si, že člověk přemůže přírodu. Vše je dovoleno! 

Je pro mě děsivé, jak pod rouškou pseudohumanity  a nějakých "vyšších cílů" se zcela nenápadně a přímo před očima společnosti, dějí pokusy na lidech. Začalo se kdysi předělávat pohlaví, klonovat, řídit populaci (určováním pohlaví plodu), co přijde potom?

Podporování všech excesů z různých důvodů, jako např. - zviditelnění se, ukázka dovednosti lékařů, vytřískání popularity, peněz atd. se příčí chápání každého normálního a slušného člověka.

                                                                        &

Myslím si, že lidstvo samo degeneruje a jako druh vymizí úplně a to svým vlastním přičiněním. Souhlasím s rčením " Moudrost člověka kráčí ruku v ruce s jeho vlastní  hloupostí."

Dnešní šílený svět

Administrativa amerického prezidenta Joe Bidena se rozrostla o nového poradce. Je jím odborník na jadernou energetiku Sam Brinton.

Víc než profesním zaměřením ale zaujal svým zevnějškem. Obléká se totiž do šatů a chodí na jehlových podpatcích.

Holohlavý Brinton nosí knír, rád používá výraznou rtěnku a po chodbách Bílého domu chodí na jehlových podpatcích a v zářivých róbách. Jako LGBTQ+ aktivista propaguje genderovou rovnost, on sám se přitom identifikuje jako osoba genderově nebinární či s proměnlivou pohlavní identitou. Nechává se oslovovat zájmenem "oni".

Sam Brinton bude mít jako šéf poradců pro jadernou energetiku dohled nad všemi americkými jadernými elektrárnami a bude řešit otázku jaderného odpadu.

"V této funkci budu dělat to, o čem jsem vždycky snil. A sice usilovat o řešení národních problémů s jaderným odpadem," uvedl po svém nástupu do funkce. "

Ve dne pracuji, abych zachránil lesbickou, gay, bisexuální, transgender, queer a pochybující mládež (LGBTQ+) před sebevraždou, a v noci pracuji na záchraně světa před ekologickou katastrofou související s jaderným odpadem," dodal.

Přestože se okamžitě objevila spousta reakcí narážejících na jeho netradiční vzhled, nikdo nemůže zpochybnit jeho kvalifikaci. Brinton získal bakalářský titul v oboru strojního inženýrství (s volitelným jaderným inženýrstvím) na Kansaské státní univerzitě, kterou dokončil v roce 2011. Poté přešel na Massachusettský technologický institut (MIT), kde absolvoval dvojí magisterské studium jaderného inženýrství a technologie a politiky. Studium ukončil v roce 2013.

Otázkou zůstává, jakým způsobem? A druhá zásadní otázka je - umí tyto znalosti zúročit v reálném životě?!

zdroj/centrum.cz/15.02.2022

ÚVAHA (moje) v diskuzi na facebooku k příspěvku jedné bytosti, která je dnes mým přítelem na facebooku:

Pokud člověk pociťuje dysforii genderové identity, je jasné, že se necítí dobře v těle toho pohlaví, se kterým se narodil, a vyjadřuje touhu stát se pohlavím druhým.

Ovšem, je to velice složitý a zdlouhavý proces. Daná bytost se musí nejdříve sjednotit sama se sebou. Ujasnit si, kdo vlastně je a co chce. Potom se veškerá proměna a "znovuzrození" zadaří.

Přeju všem jenom dobré a je mi upřímně líto těch, kteří nemohou žít svůj život tak, jak by chtěli. Tím, že jste se tady vypsal /a ze své bezmoci a zoufalství, se vám jistě ulevilo.

Nevěřím, že vám se nedá pomoci, když jiným ano. Pokud vy sám /sama, se domníváte, že je již na všechno pozdě, je chyba jenom ve vaší osobnosti, ve vašem "já".

Nemyslím si, že vás někdo šikanuje, nebo vám ubližuje. Pokud se někdo v této dikuzi vyjádří negativně, neznamená to, že vás osobně nebere, jako lidskou bytost, že vás degraduje, že se vás štítí atd.

Myslím si, že ani nikdo z diskutujících neodsuzuje daný pár, o kterém se píše v tomto článku. Jenom vyjadřují svůj názor, podivení nad možnostmi dnešní doby.

Já osobně zastávám názor, že je dobré dopřát všemu čas a léčit člověka, jako takového celkově, aby se předešlo následnému zklamání a frustraci, kdy dotyčná lidská bytost zjistí, že veškerý bolestný a jistě i bolestivý proces byl vlastně zbytečný.

O genderové dysforii bylo napsáno už mnoho článků, vedlo se mnoho diskuzí, bylo natočeno mnoho dokumentů.

Je to dobře. Čím více se o tom bude mezi lidmi vědět, tím více bude společnost smířlivější a člověk, jako takový, šťastnější.

Žijeme v šíleném světě!

Obludnost ideologie "genderkravinizmu" už dosahuje úroveň komunistického a nacistického blouznění v minulém století.

Jak dlouho bude  trvat vznik indexů zakázané literatury a začne veřejné pálení knih?!

Zdroj/ https://g.cz/skola-v-barcelone-zakazala-ruzenku-i-karkulku-kvuli-sexismu-proc-rovnou-nevymazat-vsechny-pohadky-sveta/

Ve světě pokrokových lidí, kteří bazírují na boji proti sexismu, se občas stane něco, co nás vyvede z míry. Příkladem je i dětská knihovna na jedné základní škole v Barceloně, kde se školní komise rozhodla vyřadit více než 200 klasických pohádek z nabídky. Jednalo se prý o sexistické příběhy, které podporovaly stereotypy.

Opět se ukazuje, že Česko je oproti západní Evropě stále ještě relativně normální zemí.

Možná už doopravdy potřebujeme válku, bídu nebo krizi, jinak se nadále budem utápět v řešení nesmyslných hyperkorektních nápadech, které si lidé vymýšlí z nudy.

/16.4.2019

Kontakt

Poezie - šálek kávy " U Divíška" patriciahlavsova@centrum.cz