Světové dění

29.06.2020 22:54

Aktuální dění v Evropě/29.6.2020 - běsnění rozlícených davů a černých gangů -                                      hnutí - Black Lives Matter

stupňující se napětí v USA se přelilo do Evropy

 

Nemůžete jim to mít za zlé. Slyšíte, jak uvažují?! Jsou to pologramoti, lidé s velice nízkým IQ!!! Někdo jim nahustil do hlav nesmysly a oni tomu uvěřili! Neziskovky mají své naháněče mužů v jednotlivých zemích, lžou těm lidem, přesvědčují je o "ráji na zemi v Evropě!" Všimněte si, nejsou s nimi žádné ženy ani děti! Někdo je oblékl do evropských šatů, nasliboval kdo ví co a oni už jenom čekají, kdy ten ráj nastane. A diví se pochopitelně, jak to, že "ta lepší budoucnost" není, když celý den čekají na lavičce v parku?! Když se začnou nudit, rabují.Jak to, že si dovolil někdo dát jim obyčejné boty, proč nedostali značkové?! Jak to, že si dovolil někdo uvařit jim něco, co jim nechutná, když měli naslibováno všechno dle svých představ?! Někdo je zneužil a využil!!!! většina z těch poloopic vůbec nechápou, co se s nim i děje, kde jsou a co vlastně mají dělat! Nikdo jim už neřekl, co mají dělat a jak! Že MUSÍ NĚCO DĚLAT!!! Oni to prostě neví. NECHÁPOU!!!! Je to šokující pro nás, když slyšíme, co říkají. Jakým způsobem myslí. Oni tam, ve svých zemích nedělají nic. Válí se, žerou a čekají, že nějací bílí jim tam vše zorganizují, postaví školy, nemocnice, vedou obchody atd. Za tisíce let se nic nenaučili! Neměli tu možnost, protože pořád za ně někdo něco dělal a vyřizoval. Je velký rozdíl mezi černochem z USA, Británie a zemích Evropy, druhé, třetí generace a černochem z Afriky, sebraného někde z nějaké zapadlé vesnice! Jejich mentalita je otřesná!!!      Je vzdálená naší mentalitě na tisíce let! Oni tady žít neumí a nenaučí se to ze dne na den, jak si ti idioti z vedení EU naivně mysleli, nebo naopak prvoplánově o tom věděli a proto je sem natahali, aby tu všechno zpustošili a vyvolali občanské války a potažmo třetí světovou válku. 

 

Putin: Nový světový řád je v konečné fázi svého evropského mistrovského plánu

https://svobodnenoviny.eu

Mezitím co evropské národy truchlí nad mrtvými a připravují se na další vlnu „bezprostředních útoků“, prezident Putin varuje, že Nový světový řád je ve své závěrečné fázi svého „70letého mistrovského plánu pro Evropu“ a že se tento proces odteď jen urychlí.

„Nový světový řád položil ve vašich zemích sršní hnízda a teď do nich strkají.“

Mezitím, co je ve Francii vyhlášen výjimečný stav, Spojené království je pod stanným právem s tisíci vojáky hlídající ulice a Německo a Švédsko trpí hroucením práva a pořádku kvůli přistěhovalcům, je těžké s Putinem nesouhlasit.

Plán Nového světového řádu naplnit západní národy radikálními islámskými přistěhovalci – proti vůli občanů těchto zemí – a poté rozpoutat peklo na zemi tím, že je „vypustí“, byl dosažen.

Putin se domnívá, že politika otevřených hranic, která je nucena evropským národům musí být odmítnuta, pokud má mít kontinent nějakou šanci na budoucnost v míru.

„Moji evropští bratři a sestry musí odmítnout globalizační politiku otevřených hranic, kterou jim nutí elity.“

Podle Putina neexistuje místo pro suverénní národy v globalistické vizi budoucnosti, a ruský prezident ukázal prstem přímo na Rothschildy a jejich kabalu mezinárodních elit.

„Rothschildovské kabaly pronikly do vaší vlády, do vašich médií a do vašich bankovních institucí. Jim už nestačí páchání zvěrstev na Středním východě, dělají to nyní na vlastní půdě, zoufale dokončují plán jedné světové vlády, jedné světové armády, doplněné světovou centrální bankou.

„Oni si myslí, že to mohou dělat tak, že vás budou terorizovat, než se podrobíte. Děsí vás, abyste přijali veškeré nové zákony, které zavedou, pod záminkou vaší ochrany.“

Putin zveřejnil výzvu k zbrojení a vyzval Evropany, aby odmítli výzvu sirén globalizátorů a jejich kultu smrti.

„Oni (Evropané) se musí postavit svým pánům, kteří již dávno přestali sloužit lidem a požadují, aby byly jejich hlasy vyslyšeny.“

„Západní vlády už ani neskrývají své skutečné záměry. Můžete vidět hrůzy, které se skrývají za jejich maskami. Nespouštějte z nich oči. Nepodlehněte jejich trikům.“

„Rusko se nebude jen dívat, aby dovolilo, že jeho evropští bratranci bodu poraženi a takto dehumanizováni. Válka začala. Pravda a spravedlnost zvítězí.“

 

Odstartoval coronavirus Armagedon?

 

Armagedon – událost, které se mnozí obávají, jiní se na ni těší.

V Bibli jsou informaceoní líčeny vesměs v alegorických obrazech. Co je však zřejmé, jde poslední bitvudobrem a zlem, mezi politickými vládami a Bohem.

Armagedon však má i jiný význam – zjevení Pravdy, tedy probuzení mysli a odkrytí tajemství Existence.

Člověk se pak sám rozhodne, komu (čemu) zasvětí svůj další život. Zcela vědomě a bez jakých koliv podmínek, kliček a výmluv. Sám sebe, svoji duši, nikdo nepodvede. Vše nasvědčuje tomu, že v dnešní době zrychlujícího se času a postupu Země do vyšších vibračních úrovní bytí se ona bájná událost kvapem blíží. Jejím předvojem, ne-li přímo spouštěčem, se může stát i neviditelná potvůrka jménem Coronavirus.

Nádherně odhaluje, že člověk nemůže sázet na technologický rozvoj bez odpovídajícího vzestupu etického. Dokud vědu bude mít pod kontrolou Temnota,vždycky ji ve jménu moci a chamtivosti zneužije proti lidem.           I tentokrát člověk začíná sklízet plody toho, co v nějaké laboratoři pro výrobu biologických zbraní zasil. Zbraň se však začíná otáčet proti svému tvůrci. Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá.Coronavirus však přes všechny útrapy přináší naší společnosti i celému světu mocný nástroj uzdravení. Odhaluje Achillovy paty, falešné proroky, dekadentní hodnoty, zrůdná dogmata, parazity,vlastizrádce. Pod tlakem okolností odděluje zrno od plev, briliant od mrvy, Světlo od Temnoty. Zlo a Dobro svádějí v lidských duších jednu z posledních bitev.    

Co pozitivního nám tedy corona virus přinesl, jakou že pravdu odhalil?

1. U nás doma v ČR:konečně my i Evropa máme hranice, už chápeme, jak nezbytné jsou potřebnost domobrany, jak skvěle by se teď hodila, civilní obrana neexistuje – obrovský problém - připravenost na kalamity, katastrofy, války – téměř žádná (nemáme kryty,ochranné prostředky, výcvik, zásoby ...) nedostatečné tuzemské zdroje potravin a dalších životně důležitých věcí pražská kavárna dokonale odhalila, s kým máme tu „čest“,

stále více lidí vnímá ČT jako odporného lháře, rozvraceče, defraudanta, zkrátka nejdražšího a nejnebezpečnějšího záškodníka v naší historii přiškrtí se penězovody a odstříhnou se paraziti od rozpočtů státu, krajů i obcí, imperativ k ořezání zbytných výdajů (na politické strany a politiky, aparáty,politické neziskovky, zkorumpovaná média, propagace úchylností ...) justiční mafie ztrácí pevnou půdu pod nohama, otevírá se šance dosoudit zločiny privatizace, přezkoumat církevní restituce a vymáhat škody a úniky obrovských peněz z ČR v podobě dividend z podniků, bank, danění v zahraničí, přesouvání zisků apod. musí být zastaveny a přísně regulovány válečné reparace se konečně mohou dostat na pořad jednání ukáže se skutečná cena řemeslníků, živnostníků a celé střední třídy, přestanou být štvanou zvěří, projeví se malomocenství byrokratické veřejné správy vyjeví se zrádnost orientace na západní trhy a skutečný dopad „strategických investorů“ na naše hospodářství

2. Za našimi hranicemi virus zavřel poprvé v historii Mekku, černý papež zmizel, Netanjahu se bude zpovídat ze zločinů, britská královna se stáhla do krytů atd. (sešlo se toho najednou podezřele mnoho) zastavil cvičení Defender Europe, největší válečnou provokaci proti Rusku, předehru ke 3. světové válce, zrušil cvičení African Lion zastavil tureckou (islámskou) invazi na hranicích Řecka a definitivně změnil vnímání imigračních vojsk, rozprášeny převaděčské gangy, Erdogan odkrývá tvář, rodí se sultánský fašismus, odhalena zrůdnost islamismu 5G – důrazné varování (korelace s oblastmi nejvážněji zasaženými virem)

chemtrails – co to nad námi při zákazu letů rozprašuje sajrajty?povinné očkování – alternativní biologická zbraň – nařízeno již v Dánsku liberálně dementní Evropa to myslí s vyhlazením původního obyvatelstva vážně a vůbec na pandemii nereaguje.

Německo obětuje životy svých obyvatel, žádná prevence. Holandsko dává roušky imigrantům, na rodilé Holanďany kašle psychopati z EU komise zalezli do děr, evropské řízení v troskách, jen kecy, že by hranice měly zůstat otevřené. Všichni už na ně kašlou.

EU solidarita – prázdná bublina praskla! Itálii pomáhá Čína, Německo ukradlo kontejnery se zdravotními pomůckami patřící Maďarsku, Slovensku, ČR,Rakousku. Státy chápou, že jim nikdo nepomůže, začínají se o sebe starat samy instituce EU, které se tváří jako naši vůdci a ochránci, jsou zbytečné, prázdné a bezzubé, avšak nesmírně drahé, je nutno je přestat financovat, lépe - zrušit globalizovaný svět je nestabilní a snadno zranitelný, greténismum, multikulti a LGBT ztratily dech!

NATO ukázalo, že stojí za ... to. Zvládlo by obrovské cvičení u hranic Ruska, ale umravnit Erdogana a pomoci s ochranou hranice EU v Řecku, to ne (pomáhá V4)Čína a Rusko si opět posílili svůj mezinárodní kredit díky prozíravosti a logistice v krizi a zejména péčí o svůj lid, nemluvě o pomoci cizím zemím, padají burzy, miliardáři prodělávají až desítky miliard, v jediném dni, bankovnictví se chvěje v základech (hrozí omezování výběrů a zákaz hotovostních plateb)j, utiční mafie v řadě zemí EU se třesou strachy, chceme-li zachránit Evropu, musíme se zbavit Bruselu!

Jistě, není to vše, také se mohu mýlit, ale v úhrnu jde o zajímavé změny. Až se jednomu zdá, že za tím vším je nějaká vyšší Síla, která záludnému agresorovi vyrazila zbraň a mistrovsky ji použila proti němu.

Lidé, národy i celé státy se vybarvují a ukazují ostatním, jak moc probuzené, nebo zanedbané je jejich vědomí, jak světlé či temné je jejich svědomí.

Předehra pro zjevení Pravdy velmi zajímavá! Armagedon je soudem spravedlivých, nezná protekci ani korupci. Stejně jako coronavirus. A tak se těšme – každému podle jeho zásluh.

/Oldřich Lukáš/internet/29.6.2020

 

Nejsou žádní my a žádní oni. Žádné tam a žádné tady. Není zde nic k hledání, nic k nalezení. Jsi zde jedině ty sám,
naprosto svobodný konat podle své vlastní vůle
a současně plně zodpovědný za tuto svobodu
i všechny činy, které z ní pramení.

Z knihy Plyšový Buddha

M.Čagánek



 

Kontakt

Poezie - šálek kávy " U Divíška" patriciahlavsova@centrum.cz