Předvolební štvanice - hnojiště politiky

31.10.2016 19:17

V souvislosti se všeobecným děním v politice naší země, mě zaujal tento článek. Vysvětluje se v něm vlastně průběh událostí, které smýkají českými médii a většinu obyvatel ČR nechávají v klidu. Zatím! A doufám, že většina obyvatel nepodlehne nátlaku politiků a jejich zaplacených poskoků! Věřím, že ta hrstka Pražanů, řvoucí na náměstí, se zklidní a nenechá se zatáhnout do špinavých intrik a bojůvek politiků o korýtka. Věřím tomu, že občané tohoto státu mají zdravý rozum a soudnost!

***

      KDU-ČSL PROKÁZALA, ŽE DO ČESKÉ VLÁDY A DO SNĚMOVNY NEPATŘÍ!

Je mi opravdu chudáka pana Bradyho z Kanady, lidsky líto. Ne proto, že nedostal medaili od prezidenta republiky, tak jako sta tisíce našich vlastenců, kteří stejně jako úctyhodný pan Brady prošli koncentráky a nebo v horším případě položili své životy za naši krásnou vlast, ale proto, že byl zneužit jako cvičený opičák, panem Hermanem k přihřívání si své vlastní zlovolné politické polívčičky. Ta polívčička měla obsahovat celospolečenské a morální POŠPINĚNÍ CTI PANA PREZIDENTA, kterému dalo svou důvěru v přímých demokratických volbách více než 52% voličů a VÝTAH panu Hermanu, přítele sudetoněmeckých landsmanšaftů do nejvyšších pater české politiky. Nyní je už jen otázka času a politického vkusu samotného HERMANA, zda najde odvahu podat demisi nebo PREMIÉRA Sobotky, který by měl odvolat ministra kultury za to, že nedodržel dohodu členů vlády, jak řekl ministr zahraničí Zaorálek, čímž se Herman dopustil hrubého porušení kázně člena vlády. Herman se chová jak zlý pes utržený z řetězu nebo jako neřízená střela, kdy nevíte, zda nespadne do našich vlastních řad.

Z tohoto hlediska je ministr Herman ve vládní funkci obrovským bezpečnostním rizikem pro Českou republiku. Naše malá vlast není tak bohatá, aby si mohla proti sobě poštvat nejsilnější ekonomickou mocnost, jakou je v současnosti ČÍNA, byť je komunistická a byť se nám všechno na ní nemusí líbit a to je stejné ve vztahu k Rusku nebo USA! Herman není pragmatik a profesionální politik západního střihu. Západní profesionální politici z Německa, z Francie a Británie si navzájem otvírají čínské ekonomické dveře a tibetskou kartou přitom svého hostitele si ani nedovolí obtěžovat!

Herman je podprůměrným ministrem a ve své malosti a omezenosti se svými lidoveckými spolu straníky Bělobrádkem a Jurečkou si zahrávají s občanskou trpělivostí. Už jednou se stalo, že voliči KDU-ČSL ji odsunuli na druhou kolej tím, že ji nepustili do poslanecké sněmovny. Za tu Hermanovu prasárnu a neúčast zbytku vládních činitelů KDU-ČSL ve slavnostně vyzdobeném Vladislavském sále Pražského hradu při příležitosti udělování nejvyšších státních vyznamenání k 98. výročí vzniku ČESKOSLOVENSKA, bych tu samou situaci LIDOVCŮM přál! Věřím, že občané si u voleb uvědomí, že KDU-ČSL v podstatě nejen že pohrdala jimi zvoleným prezidentem, ale i jejich hlasy, které dostala k tomu, aby se chovala jako státotvorná politická strana. Účastí na truc podniku opozice, byť KDU-ČSL je díky jejich voličům ve vládě, prokázala pravý opak - to, že je to rozvracečská politická strana, patřící na smetiště politických dějin, nezasluhujícíí být už v budoucnosti v jakékoliv české vládě! 

Jiri Serik‎ pro VLAST NEZRADÍM /internet

Je Brady s manželkou (+ Herman) parazit a podvodník, který zneužil strašné smrti malé sestřičky v holocaustu?
3.11. 2016 Skrytá pravda/ čerpáno ze zdrojů/Jiří Brady –

Wikipedie

/www.insidehanassuitcase.com

Nastal čas podívat se, proč Václav Havel, Václav Klaus včetně Miloše Zemana ani minutu neuvažovali, zda dát „cirkusu Brady“ nějakou medali. Dokonce by měli občané České republiky zvažovat, jestli nezažalovat Bradyho za podvod. (Nikoliv za osud jeho sestřičky, ale jak to prezentuje a občany vydírá)
Co vlatně Brady a jeho vypečená manželka dělají celý život?
Ministr Herman s dojetím a s katolickou, židovskou slzou v oku zakrytou velkým kloboukem vylíčil hrdinný boj Bradyho za osvobození Židů v holocaustu. Dokonce se prý obětoval, dal peníze na tiskárnu, aby zde mohl být svobodný svět a celoživotně strádá ve svých 88 létech, aby posloužil lidu. Jaká je však skutečnost?

Co udělal Brady pro svoji vlast? Nic!

Cirkus Brady objíždí celý svět, nafasuje peníze a medaile a jeho PR agentura připravuje další přísun peněz a metálů! Dokonce ani tu knihu nenapsal a kufřík nebohé sestry se našel v Japonsku. A jak to bylo s darem na onu tiskárnu? Najděme si fakta. V roce 1949 emigroval do Rakouska a v roce 1951 do Kanady. I ta emigrace byla prapodivná, protože dostal nabídku odjet do Izraele, ale protože se necítil zralý na práci, ve Vídni utekl a sice založil údajně s dalšími instalatérskou firmu, ve skutečnosti celý život pracuje pod PR agenturou „Hanin kufřík“ jako plačka – a sběrač metálů.Wikipedie

Přitom až desítky let po válce ho našla Tuniko Išioka, zakladatelka tokijského centra pro zkoumání holocaustu, které nedal spát tajemný kufr s jménem Hanah. Ta po mnoha letech pátrání našla Bradyho a zrekonstruovala i osud jeho malé sestry!! Takže žádný Brady, ale Japonka Tuniko Išioka!!! A malou knížečku o Haničce zpracovala kanadská publicistka Karen Levinová!!! Postup je stále stejný: Uroní slzu, popovídá o kufříku nebohé sestry Hany, která zemřela v plynové komoře, vyinkasuje peníze a metál a se svojí vypečenou manželkou za pomoci rodinné PR agentury vandruje dál. (Mimochodem před cestou pro metál na Pražský Hrad si odskočil letecky pro peníze a další metál do Portugalska Volali mi cestou do Portugalska z Hradu, že mi dají řád, řekl Brady. Herman pak ukázal důkaz …)
A celý život jezdí a především létá po světě, chrání údajně lidská práva tím, že ukáže kufřík Haničky a vypráví o holocaustu, z čehož mu plynou zisky. (Neověřeno, ale po internetu se to popisuje tak, že onu PR agenturu má jeho dcera z prvního manželství se snachou, kde protékají úžasné peníze z darů a stařík si s vypečenou manželkou vesele užívá z vyprávění o těžkém utrpení a mučení nešťastných židů a odbojářů Čechů, kteří však metály nedostali – byli zplynováni v koncentráku) a zde je internetová stránka: Reklamní PR kufřík manželů Bradyových

Kontakt

Poezie - šálek kávy " U Divíška" patriciahlavsova@centrum.cz