Migrační krize a Islám

17.03.2016 17:56

Souvisí migrační krize s islámem?

16. 03. 2016 14:40:31
Je absurdní, jak se mnozí politici a mediální celebrity úzkostlivě vyhýbají spojení migrační vlny s islámem. Řešit příčiny a důsledky migrační krize bez toho, že se bavíme i o islámu, je směšné a nezodpovědné.

V poslední době mě pobavil zvláště průzkum uveřejněný v Mladé froně Dnes, kde slavnostně hlásili, že lidé se bojí o bezpečnost, ale nebojí se islámu. Fakt nevím, jak k něčemu takovému dospěli. Pravděpodobně jim to vyšlo díky fikaně pokládaným otázkám.

Příčinou všeho zlého, co s migrační krizí souvisí, je přece islám. Drtivá většina uprchlíků je islámského vyznání a utíkají z islámských zemí. Takže se tvářit, že tohle "mírumilovné" náboženství s peklem dnešní evropské situace nesouvisí, je fakt dětinské.

A islám je i důvodem, proč se bojíme a bráníme se přílivu uprchlíků. Pokud by to byli z nějakých důvodů lidé nám kulturně blízcí, jistě bychom se angažovali více v charitativních aktivitách. O tom jsem přesvědčená.

Politici a různé mediální celebrity jsou trošku vyděšené z toho, že by museli kritizovat náboženství a tak se tématu "islám" vyhýbají jako čert kříži. Korektní doba podporovaná korektní politikou EU neumožňuje pojmenovat skutečný problém. Problém s islámem.

Vyznavači kruté ideologie jsou celý život vychováváni jako ti, kteří jsou nadřazeni. V Evropě a i ve světě jim všichni ustupují a zavírají oči před krutostmi islámu. Krutostmi, které nejsou jen výronem nějakého fanatismu a extrémismu. Osobně považuju za krutost, že si děti nemohou vybrat, jestli chtějí být muslimem. Kdo se narodí do islámu, musí v něm zůstat - jinak mu hrozí vyloučení, pronásledování, smrt. To je fakt, který je v přímém rozporu se všemi úmluvami o lidských právech, je v přímém rozporu s moderní demokratickou společností. Proč to tedy tolerujeme?

A fakt, že islám podporuje nenormální vztahy mužů a žen, se také nedá ničím zakrýt. Opravdu se to nezmění těmi hloupými instruktážními letáky a školeními. Když někdo celý život vyrůstá v prostředí, kde žena je nic a západní žena je symbolem děvky, těžko se to změní za pár dní. Je absolutně nezodpovědné před tím zavírat oči a plácat něco o pochopení. Já ty sexuálně frustrované hochy chápu a právě proto je tu nechci. Neprospěje to jim a nám už vůbec ne.

Problém je islám - je to islámská invaze, která byla zahájena už dávno. V Německu dochází k postupné okupaci islámskou armádou a to zcela beze zbraní. Oni se nám musí smát! Okupují nás úplně hladce - beze zbraní, bez dokladů, jen s igelitkou v ruce. Kdo by se jim divil, že k nám nemají žádný respekt. Jen pitomec se bez boje vzdá a postoupí nepříteli vše, co je mu drahé - svou zem, své ženy, své děti.

Migranti nejsou vděční ani pokorní. Dělají jen to, k čemu jsou vedení. Tento monstrózní džihád s igelitkami vejde do dějin. Jako příklad totálního rozkladu západní demokratické společnosti. A to jen proto, že si zakazujeme o islámu mluvit kriticky a objektivně.

Naštěstí si nás ale korektní a multi-kulti režim EU ještě nekoupil všechny. Žije u nás dost svobodných lidí, kteří nemají co ztratit a nemusí se bát říkat zjevné pravdy. Islám je zlo, je to nechutná fanatická ideologie, která dokáže vymýt mozky i svým nepřátelům. Vytváří si z nich nové spojence. Všichni ti sluničkáři a vítači jsou jen sluhy kruté ideologie a nedochází jim, že budou první, kteří na svou proklamovanou toleratnost doplatí. Naštěstí je u nás dost "primitivů", kteří nakonec budou chránit i vítače. Bez pravdy není demokracie ani spravedlnosti. U nás se ještě držíme...

Proto není možné vyřešit migrační krizi bez toho, abychom mluvili o islámu bez příkras. Je nutné islám zastavit - neumožnit mu se prezentovat jako mírumilovné náboženství - je to nechutná extrémní sekta, omezující lidi na základních lidských právech a v Evropě nemá žádné místo. Pokud se ovšem nechceme vrátit do středověku. A to chceme? Já ne!

 

 

 

Autor: Eva Hrindová | středa 16.3.2016 14:40 | karma článku: 42.37 | přečteno: 2170x

Zdroj: https://hrindova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=499355

Zdravý rozum odešel z Evropy!

1. Radikální muslimové provedou teroristický útok, „vyprovokovaný“ nějakým zlem Západu.
2. Umírnění muslimové se distancují a zdůrazní, že jde jen o nepatrnou menšinu radikálů.
3. Titíž umírnění muslimové si postěžují na zesílenou vlnu islamofobie namířenou na mírumilovnou většinu a varují, že by mohla vyprovokovat další terorismus.
4. Mainstreamoví politici s pomocí umírněných muslimů v boji proti islamofobii zavedou represivní opatření omezující svobody nemuslimů.
5. Média, kultura a školství zavedou dobrovolnou autocenzuru, aby nebyly z islamofobie a xenofobie obviněny, a z téhož důvodu policie, soudy a veřejné instituce přestanou stíhat zločiny muslimů.
6. Umírnění muslimové, s důvěrou přetolerantnělých nemuslimů, získají větší mocenský vliv a nemuslimové si libují, jak se jim společně daří mír.
7. Po období zdánlivého klidu radikálové provedou další teroristický útok.
8. Celý cyklus se opakuje pokaždé o oktávu výš, čili s větší razantností proti islamofobii a předáním většího vlivu umírněným muslimům. Frekvence cyklů se zrychluje, mezery mezi nimi zkracují.
9. Po několika takových cyklech neislámská společnost zjistí, nebo si třeba ani nevšimne, že prakticky odevzdala moc umírněnému islámu.
10. Radikální muslimové převezmou moc od umírněných muslimů a islamizaci dokončí, v tradičním stylu represe, masakrů a zotročení nemuslimů.

Západní Evropa se už náměsíčně nachází mezi fázemi 8 a 9, střední Evropa se začíná šprajcovat mezi fázemi 4 a 5.

/Benjamin Kuras/ 23.3.2016


 

 

Aktuální dění v Evropě/29.6.2020 - běsnění rozlícených davů a černých gangů - hnutí -Black Lives Matter

stupňující se napětí v USA se přelilo do Evropy

 

Nemůžete jim to mít za zlé. Slyšíte, jak uvažují?! Jsou to pologramoti, lidé s velice nízkým IQ!!! Někdo jim nahustil do hlav nesmysly a oni tomu uvěřili! Neziskovky mají své naháněče mužů v jednotlivých zemích, lžou těm lidem, přesvědčují je o "ráji na zemi v Evropě!" Všimněte si, nejsou s nimi žádné ženy ani děti! Někdo je oblékl do evropských šatů, nasliboval kdo ví co a oni už jenom čekají, kdy ten ráj nastane. A diví se pochopitelně, jak to, že "ta lepší budoucnost" není, když celý den čekají na lavičce v parku?! Když se začnou nudit, rabují.Jak to, že si dovolil někdo dát jim obyčejné boty, proč nedostali značkové?! Jak to, že si dovolil někdo uvařit jim něco, co jim nechutná, když měli naslibováno všechno dle svých představ?! Někdo je zneužil a využil!!!! většina z těch poloopic vůbec nechápou, co se s nim i děje, kde jsou a co vlastně mají dělat! Nikdo jim už neřekl, co mají dělat a jak! Že MUSÍ NĚCO DĚLAT!!! Oni to prostě neví. NECHÁPOU!!!! Je to šokující pro nás, když slyšíme, co říkají. Jakým způsobem myslí. Oni tam, ve svých zemích nedělají nic. Válí se, žerou a čekají, že nějací bílí jim tam vše zorganizují, postaví školy, nemocnice, vedou obchody atd. Za tisíce let se nic nenaučili! Neměli tu možnost, protože pořád za ně někdo něco dělal a vyřizoval. Je velký rozdíl mezi černochem z USA, Británie a zemích Evropy, druhé, třetí generace a černochem z Afriky, sebraného někde z nějaké zapadlé vesnice! Jejich mentalita je otřesná!!! Je vzdálená naší mentalitě na tisíce let! Oni tady žít neumí a nenaučí se to ze dne na den, jak si ti idioti z vedení EU naivně mysleli, nebo naopak prvoplánově o tom věděli a proto je sem natahali, aby tu všechno zpustošili a vyvolali občanské války a potažmo třetí světovou válku.

Kontakt

Poezie - šálek kávy " U Divíška" patriciahlavsova@centrum.cz