Leden

14.01.2017 20:45

Novoluní, které proběhlo 29/12/2016 ve znamení Kozoroha, bude působit následujících 14 dní. Je důležité pro osoby narozené ve znamení Kozoroha.

Úplněk v Raku nastane 12/1/2017. Tento úplněk je důležitý pro Raky. Pro osoby narozené ve znamení Raka předesílám, že několik dní před úplňkem a zejména den před, jsou velmi kritické dny. Raci by si měli dát pozor na svou osobu. Úplněk má vliv na všechny osoby tím, že ukončí a uzavře téma domova, rodiny, žen v rodině. Při úplňku se spojí Slunce s karmickým Plutem, tím zaktivuje a urychlí všechny situace. Tento úplněk bude pro mnoho lidí velmi bolestný.

Venuše se setká s Neptunem a sestupným karmickým uzlem. Zde mohou způsobit citová zklamání. Mars se spojí s Chironem v Rybách a zaktivuje citlivá a bolestivá témata v nás samých. Merkur, planeta pohybu a komunikace, se opět spojila s karmickým Saturnem. Zde jsme nuceni se vrátit opět k tématu omezení a těžkostí spojených s úřady a úředními záležitostmi, téma ciziny a zahraničí, vzdělávání a školství. Merkur se začne vzdalovat od Saturnu směrem do Kozoroha a tím by konečně měly být dořešeny veškeré písemnosti a dohody.

Venuše ve spojení s Marsem přinese aktivity v oblasti lásky, hodnot a peněz. Mars, planeta aktivity, je zde v bojovném, dominantním a velmi akčním postavení.

Kontakt

Poezie - šálek kávy " U Divíška" patriciahlavsova@centrum.cz