K zamyšlení

14.06.2015 13:54

Bývalý poslanec Otto Chaloupka

„Hrozba Islámu není něco, co existuje na nějakém jiném kontinentu, něco, co se týká nějakých zemí, jejichž název ani neznáme, a kde tento problém zůstane izolovaný od ostatního světa, tedy nás se netýká. Není to otázka „jestli“, a v podstatě už ani otázka „kdy“, protože i na tu už známe odpověď. Ta odpověď zní: TEĎ! A TADY! Islám velmi nenápadně pronikl na všechny kontinenty, ve stínu jiných globálních problémů se vklínil do jednotlivých zemí, kde pod ochranou sluníčkových a multikulturních živlů zatnul drápy do jejich struktur. Je děsivé, že i dnes, v době, kdy každému člověku s funkčním mozkem musí být jasné, že sliby muslimů, že nás vyvraždí, jsou myšleny vážně, vlády jednotlivých zemí stále hrozící katastrofu přehlíží a bagatelizují.

Civilizace dosáhla svého finálního cyklu a zanikne rukou brutálních barbarů, tak jak se v historii již několikrát opakovalo. Fotky a videa muslimů, demonstrujících svou sílu a odhodlání nás vyvraždit, nejsou z nějakého katastrofického sci-fi filmu. Tyto scény se odehrávají stále častěji ve více městech Evropy a nabývají na intenzitě. Islamisté vraždí všechny, kdo se jim nepodřídí a budou v tom pokračovat, dokud se všichni přeživší lide na této planetě nestanou jejich otroky. Zamyslete se nad touto realitou; týká se to každého z nás; to, že dnes nejsou pod vašimi okny, neznamená, že tam nebudou zítra. Tady končí veškerá bezstarostnost, jde o naše životy a životy našich dětí. Atakujte své poslance, kteří vás zastupují ve vedení naší země. Je nezbytně nutné ochránit naši zemi, naše životy, a to zákony, které zabrání dalšímu průniku a rozmachu Islámu do České republiky.

https://pravyprostor.cz/ma-byt-toto-budoucnost-nasich-deti-a-vnoucat/

Nastal čas, abychom ve vlastním zájmu mobilizovali co nejvíce občanů a politiků než bude pozdě a podobný děs se stane realitou i u nás. Síla rozumí jen síle. Víme kam v minulosti vedlo a čím končilo podceňování rodícího se zla v ideologiích a náboženstvích, na které doplatili vždy především nevinní! Nejvyšší čas, aby se ozvali slušní z řad křesťanů i muslimů, má-li být zabráněno další světové katastrofě! Věřme, že svět ještě včas najde odvážné politiky, schopné efektivně konat„Hrozba Islámu není něco, co existuje na nějakém jiném kontinentu, něco, co se týká nějakých zemí, jejichž název ani neznáme, a kde tento problém zůstane izolovaný od ostatního světa, tedy nás se netýká. Není to otázka „jestli“, a v podstatě už ani otázka „kdy“, protože i na tu už známe odpověď. Ta odpověď zní: TEĎ! A TADY! … Tady končí veškerá bezstarostnost, jde o naše životy a životy našich dětí. Atakujte své poslance, kteří vás zastupují ve vedení naší země. Je nezbytně nutné ochránit naši zemi, naše životy, a to zákony, které zabrání dalšímu průniku a rozmachu Islámu do České republiky. Naše životy jsou v jejich rukách.“ nformace a snímky, které zde uvidíte je nutné vidět a šířit. Neschovávat se za falešnou útlocitnost, že je to hrozný a nejde se na to dívat… Ono to hrozné opravdu je a vyhýbáním se tomu si kopeme vlastní hrobeček. Toto je skutečnost, kterou Poláci nazývají Holocaust křesťanstva a tato ideologie se plíživě rozšiřuje po celém světě. Nejprve mírumilovně, potichu, usměvavě, humánně, později ale krutě a nemilosrdně. Budoucnost a životy našich potomků na našem odporu k těmto zvěrstvům závisí. Rozesílejte tento e-mail každému, koho znáte, hlavně politikům a zákonodárcům. Nepodléhat falešným domněnkám, že nás se to netýká.  Liberální politici jako Justin Trudeau a Obama jsou ochotni se s Muslimy i modlit jen aby získali jejich votes.

Evropa již Muslimům začíná podléhat. Severní Amerika na tom ale díky „útlocitným“ všeho schopným liberálním politikům, není o moc lépe.

Kontakt

Poezie - šálek kávy " U Divíška" patriciahlavsova@centrum.cz