Ivo Adler

08.05.2016 16:40

internet /středa 6.4.2016 v 15:59 / Jaro imigrantů

Jaro se chystá propuknout v plné síle a s nimi je velká naděje, že se obnoví i proud imigrantů. Čert ví, jak je to v dohodě s Tureckem o vracení běženců do Sýrie, popř. dalších zemí, ovšem že to došlo do těchto konců, je důkaz neschopnosti a blbosti celé evropské administrativy. Jak si evropští politici mohli dovolit zaneřádit Evropu islámskými hordami bez ohledu na vůli obyvatel Evropy? Běženci se do Evropy valí jako stádo do svého výběhu. A pak se lidumilové různých charitativních organizací diví, že jestliže se sem běženci valí jako dobytek, tak se na ně obyvatelé jako na dobytek dívají. Právě státní charakter migrace je to, co evropský pořádek rozvrací a kdo není vůl, tak vidí, že takto to dál pokračovat nemůže.

Nejsem proti migraci absolutně, ale musí být pod naší kontrolou. Každý evropský stát musí rozhodovat, jestli vůbec nějaké imigranty přijme, kolik, odkud a jakého druhu. Když už paní spolková kancléřka Merkelová byla tak blbá, že migrantům pohostinně otevřela náruč, tak ať si je nechá a stará se o ně. Ale rozhodně ať je nepřeposílá jinam. Rozhodně její vystoupení proud migrantů výrazně stimulovalo. Ti naši političtí šaškové svým důrazem na "evropské" řešení problému v podstatě schvalují systém kvót a přerozdělování. Je jen jedno evropské řešení - kulomety na hranicích s Řeckem a všechny migranty postřílet. Brzy by jim došlo, že tudy cesta nevede. Pokud ty kulomety na hranicích nebude mít Řecko. V tom by si zasloužilo pomoc celé Evropy. To je jediné a skutečně účinné "evropské" řešení. Když chceš do Evropy, tak si na velvyslanectví dané země požádej o vízum a pokud ho dostaneš, můžeš se přistěhovat. Ale na to, co se děje, je jen jedna účinná odpověď - kulomet.

Evropa nemá žádnou morální povinnost starat se o migranty z Asie a Afriky. Za poměry v těchto zemích jsou odpovědni občané těchto zemí. Jak je vidět, za poměry ve svých zemích žádnou odpovědnost necítí. Ať to Evropa vyřeší za nás. Řada migrantů jsou mladí muži, kteří utíkají před povinností sloužit v armádě. Co bychom si pálili prsty účastí v boji o budoucnost naší země. To radši utečeme. Je vidět, že tito lidé nemají a nikdy neměli žádnou občanskou odpovědnost. Proto je nejvýš potřeba, abychom je donutili tuto odpovědnost převzít. To je ta největší pomoc, kterou jim můžeme poskytnout. To se samozřejmě nelíbí lidumilům nejrůznějšího ražení z nejrůznějších "neziskovek", které si z běženců udělali docela dobrý kšeft, ani politikům, poplatným svým iluzím o liberální demokracii.

Zvláštní zmínku si zaslouží chování našich politiků. Nevím, jaká je nejnovější situace kolem migrantů snad ze Sýrie či Iráku, které, jako by bylo migrantů málo, jsme si sami na svůj náklad přivezli snad z toho Iráku. Je celkem jedno, jaká to je země. Co nám ale nemůže být jedno, je blbost našich politiků. V celkovém proudu migrantů je to kapka v moři, ale blbost je to symptomatická. Stojí za tím snaha posílit vliv církve v Česku. Ti migranti jsou křesťani a nemůžeme je nechat utopit v islámském moři. Církev svatá se o ně postará. Tak hodní ti faráři jsou. Proto jim musíme jít všemožně na ruku. Plní své nezastupitelné funkce ve společnosti! Ovšem výsledek je naprosté fiasko. Migranti se na ochrannou ruku církve i našeho státního aparátu vysrali, i když asi ne všichni.

Chovanec okamžitě celý postup v přijímání migrantů zastavil. Facka přes celou hubu. Poučení z toho plyne: starejte se, blbečkové, o naše občany, a starost o Syřany či Iráčany, lhostejno jakéhokoliv ražení, přenechte jim samým.

 

Kontakt

Poezie - šálek kávy " U Divíška" patriciahlavsova@centrum.cz