Divím se a žasnu

01.11.2016 23:53

Ve dnech, kdy se většina, v poklidu žijících, obyvatel naší země stiší a věnuje se vzpomínkám na své zesnulé, snaží se někteří rozdmýchávat nepokoje, pořádají štvanice na prezidenta republiky a svolávají ostatní občany k jakýmsi  demonstracím a protestům. Umělci a intelektuálové v Praze vyhlašují  "Týdny občanského neklidu".

Neuvěřitelná kampaň, která byla rozpoutána kolem faktu, že prezident Zeman, zcela podle svého práva, nevybral strýčka ministra kultury, pana Hermana mezi vyznamenané, není náhodná. Havlistická klika, Pražská kavárna – tyto názvy označují kolaborantskou skupinu politiků, umělců a dalších tzv. osobností, pravděpodobně ve spolupráci s americkou ambasádou – zorganizovali soft verzi ukrajinského Majdanu.

Zneužili státní svátek k předvolební kampani. Alternativní oslavy 28. října, které proběhly na Staroměstském náměstí a zúčastnilo se jich několik tisícovek lidí, označil sám pan president Zeman za zahájení předvolební kampaně. "Nepokládám za důstojné, aby státní svátek byl k tomuto účelu zneužíván,“ sdělil tisku president Zeman. Akci organizoval předseda jedné parlamentní strany (Petr Gazdík) a moderoval ji jeden z prezidentských kandidátů (Michal Horáček, jehož agentura akci zároveň spolupořádala - více zde /zdroj internet

Stejně tak i já osobně nepovažuji za důstojné a správné zneužití státního svátku k dehonestaci presidenta země, který byl demokraticky zvolen nadpoloviční většinou občanů tohoto státu. Nelíbí se mi toto podněcování k nepokojům, rozdmýchávání nenávisti občanů pomocí lží a úplatků umělcům. Nelíbí se mi štvanice proti zdravému rozumu a sebeúctě občanů za pomoci médií.

Herci naléhavě přicházejí se zásadním prohlášením k občanům. Pravděpodobnost, že se Miloš Zeman stane prezidentem i podruhé, se minulý týden o něco zvýšila. To není překlep, v předchozí větě nemá být "snížila". Protestní aktivity umělců i aféra kolem státních vyznamenání mu paradoxně spíš pomáhají, než aby mu komplikovaly další působení na politické scéně. Morální apely Vojtěcha Dyka, Jiřího Bartošky, Heleny Třeštíkové nebo Jana Krause budou mít přesně opačný efekt, než umělci zamýšleli. Jestli je elektorát Miloše Zemana na něco alergický, je to právě "svědomí národa" z Prahy. Pokud prezident v březnu oznámí, že chce usilovat o mandát i v dalším období, jeho voliči vstanou a půjdou ho bránit. Zeman má v jednotném šiku svých fanoušků značnou výhodu. Jeho odpůrci spoléhají na recesi a internetové memy, případně sepisují výzvy a šikují se s naléhavými výrazy před kamerou. Tříští síly při hledání Antizemanů, které buď nikdo nezná, nebo působí jako účelový slepenec. Možná byste teď upozornili, že na Staroměstském náměstí se v pátek přece sešlo 10 tisíc lidí. Hořely svíčky, zpívala se hymna, mluvili Petr Pithart i Miroslava Němcová…...A když třeba Michal Horáček navíc nebude spoléhat na žádný tiskový servis, mluvčího nebo PR agenturu, jak dopředu ohlašuje, bude mít Zeman cestu na Hrad o něco umetenější. Miloš Zeman má za léta v politice celkem jasno, na jakou bránu při osobní kampani táhnout a co chtějí jeho fanoušci slyšet. Čím víc odpůrci na prezidenta útočí, tím silnější se mu formuje obrana.  zdroj internet/ Hospodářské noviny

Také si myslím, že tyto troufalé akce, které bezesporu přerostly rámec slušnosti a kultury chování, spíše pana presidenta v podvědomí a mysli občanů podpoří  a půjdou ho volit i ti, kteří zatím nemají zcela jasno ve svém názoru.

Myslím si, že rektoři vysokých škol mají reprezentovat při veřejných akcích své university. V soukromí ať si mají jakékoliv názory. Že se mnozí rektoři vsokých škol ( vzorky inteligence národa a významné osobnosti) sníží k takovým ubohým činům, kde dehoneskují presidenta republiky tím nejsprostším zůsobem, lžou a souhlasí s vulgárnostmi, podporují zaplacené kašpary k rozvracení republiky a rozdmýchávání nepokojů mezi občany státu a válí se v bahně politické špíny, je nedůstojné člověka, natož tak potom významného občana.

Nebyla náhodou akce na Staroměstském náměstí protiprávní akt?! Takto si představují naše politické a kulturní špičky důstojné oslavy národního svátku?! Ať už je pan Zeman jakýkoliv, jednou je to hlava státu, svobodně zvolený president a zasluhuje úctu! Že si lůza plete demokracii s hulvátstvím toho nejvyššího stupně, na to jsem si už si zvykla, ale přesto očekávám, že budou padat hlavy! Zatím se všude píše o omluvách presidenta a politiků, kteří stojí za ním. O omluvách té lůzy, která se snaží o "Majdan", se stále mlčí!

Jak je možné, že mnozí nevidí, nebo nechtějí vidět, že se dávno před oslavami národního svátku chystal podraz na presidenta za účelem, zhodit ho v očích veřejnosti a že se zároveň chystal podraz i na občany státu?! Pomocí vykonstruovaného příběhu o ubohém nevyznamenaném stařečkovi, kterého zde vystavovali, jako cvičeného medvěda a zároveň zahrnovali pozorností a medailemi, jako hodné děcko hračkami. Hnus!!!!  Výpovědi v médiích jsou různé, každý se hájí. Zfanatizovat davy je velice snadné a Pražáci se nudí. Myslím si, že zbytek občanů si žije pokojně a názory řvounů na náměstích jsou jim ukradené.

Mě šokuje jenom jedna věc a to, jakým nechutným způsobem se dere jeden pan umělec k moci a jakými prostředky! Za peníze lze opravdu všechno. Výkřky a proslovy zúčastněných, založené na lži a výmyslech, sprostota a ubohost transparentů, obrázky zneuctění hlavy státu a nakonec - exkrement s jeho bystou, to je v pořádku? Lžete si do kapsy páni umělci a intelektuálové! Neustále vytýkáte Zemanovi jeho sprostotu. Chcete úroveň a slušnost a ten dav ji měl?! Viděla jsem záznamy té vaší "pokojné demonstrace!"  Prohlédla jsem si důkladně všechny možné záběry a vyslechla projevy, takže, vím, že se ve svém úsudku nemýlím. Sleduji také zahraniční média. Pokud ta naše mlží, máte možnost dozvědět se mnohem více jinde. Od toho máte internet. :)  Sami politici a někteří zúčastnění přiznávají, že toto už bylo nad míru slušnosti a "normálnosti!"

Toto učíte svoje děti?! Takhle je učíte mluvit a toto je učíte psát?! Takhle je učíte myslet?!

Takže, páni umělci a intelektuálové, nevolila jsem Zemana a nebudu ho volit ani příště, ale VÁM rozhodně svůj hlas nedám! Nebudu podporovat kašpary, lůzu, zbohatlíka a hazardního hráče! Člověka, který o politice neví nic a kterému jde evidentně pouze o prachy a vysoký post.

                                                           

 

Kde je pravda, aneb - nedělejte z nás blbce!

Nejdříve tato PR akce, velmi dobře připravená předvolební opozicí Zemana v čele s Rumlem, Gazdíkem a Hermanem vypadala, že zneužila staříka 88 letého Bradyho.

Jenomže jeho profesionální vystupování, stejně jako jeho manželky, v televizích, legrácky na úkor prezidenta Zemana a jeho voličů a nakonec zjištění, že toto dělá celý život za peníze, dostalo jiný nádech.

Prostě se jim v prvním kole podařilo zmanipulovat celý národ bez výjimky a teprve nyní nám dochází, co je to za totalitní lůzu s řečičkami o demokracii a svobodě amerického střihu!

/ internet /Pravý prostor/ listopad 2016

    Názory z internetu

Nezdá se, že by šlo se o fake, nebo hoax. TVP INFO je polská veřejnoprávní televize.
Celý text si můžete přečíst tady:

https://www.tvp.info/25939587/(https://www.tvp.info/25939587/

Polská tv stanice TVP INFO informovala polské občany o tom, co EU, USA a NATO "upekly".

Samozřejmě, hlásná trouba  ČT 24, nám, občanům České republiky, "zapomněla" tuto informaci přinést.

Na setkání Visegrádské skupiny v Praze, předloží Frank-Walter Steinmeier, devítistránkový dokument vzniku Evropského superstátu.

            Členské státy se vzdají:

1)  vlastní armády, vlastních tajných služeb, vlastního zákonodárství,
vlastního daňového systému, vlastní měny

2)  kontroly nad státní hranicí včetně systému a procedury vpouštění a
relokace migrantů

3)  vytvoření společného vízového systému, společnou zahraniční politiku
transformace NATO

V preambuli textu vlády Francie a Německa oznamují:  "Naše státy sdílejí společné předurčení a společný žebříček hodnot, které dávají předpoklad ještě hlubšímu sjednocení našeho obyvatelstva. Budeme tedy usilovat o politickou unii v Evropě a zveme další Evropany k připojení  k projektu."


* Vznikne společná armáda „European Security Compact” na principu „ohrožení jednoho státu/ohrožení všech států* Rozvědka a kontrarozvědka bude podřízena jednomu centru* Bude zvětšena pravomoc „Evropského veřejného žalobce“ a vznikne jednotný trestní zákon* Národní státy nebudou mít právo rozhodovat o migraci a nebudou mít vlastní azylovou politiku* Rozmístění migrantů bude povinné a bude respektovat rovnoměrné rozdělování uprchlíků a národní státy to nebudou moci odmítnout* Německo a Francie už ve jménu EU za čaly jednat se severoafrickými zeměmi na nejvyšší úrovni o pravidlech migrace a rozšíření dialogu na toto téma* Bude zavedena jednotná měna euro pro všechny členské země, otázka nezní zda, ale kdy bude přijato* Bude zaveden jednotný daňový systém a bude odstraněna konkurence v daňovém systému mezi jednotlivými zeměmi…“


To je tak ve zkratce všechno. Takže je to tu, vážení. Když jsem to četl, vzpomněl jsem si okamžitě na Mnichovskou dohodu 1938. Tohle je naše naprostá likvidace.

Je to otevřená realizace Nového světového řádu v Evropě /NWO/.

Tak už vím, proč Velká Británie vycouvala z EU. Také proč začíná aktivně couvat Maďarsko. My zatím stále lezeme někomu do ……   Kolik za to přikyvování dostanou naši političtí představitelé?! A potom se vytratí někam do bezpečí.

/ Mgr. Karel Hlisníkovsky, právník odboru  Magistrát města Ostravy

27.06.2016
 



 

Kontakt

Poezie - šálek kávy " U Divíška" patriciahlavsova@centrum.cz