Vítejte v čítárně

11.11.2014 14:54

Dobrý den, čtete?    

Nebudu rušit. Jenom mě tak napadlo, proč vlastně chodí na internet lidé číst? Protože a především, je 21.století. Náš život je poplatný své době. Využíváme všech možností rozvoje techniky. Komunikují spolu lidé, kteří by se v běžném životě  nikdy nesetkali. A to je dobře.

Zamyšlení druhé : Můj blog je vlastně kniha. Myšlenky srovnané do řádků, stejně tak, jako kdysi do kamene, papyru, písku, hliněných tabulek, papíru. Dovolím si přirovnat knihu k životu.

Život je vlastně kniha

každý den píšeme příběh svého života a každý večer ho ukládáme do knihy svých vzpomínek, abychom z ní mohly jednou číst.

Až nastane ten čas, kniha se naplní a zavře. Usedne na ni prach. Jednou si někdo vzpomene, snad. Vezme tu knihu, otře s ní prach, otevře a......nový příběh se rodí.

   Čtení nám umožní jít tam, kam, chceme, ačkoliv zůstáváme tam, kde jsme./neznámý autor

 

Pište do knihy života svého a pište tak, abyste se nemuseli stydět, až to po sobě budete číst./ Patricie

 

 

Zpovědníček

Zpovědníček Tak mě napadlo, když jsem si pročítala některé blogy, že vlastně o sobě nic nepíšu a možná je to i škoda. :) Dnes je to přímo módní záležitost  mít svůj blog a kdo píše, je "in". Blogů na netu jsou miliony a tak si občas říkám - kdo to všechno čte?! Vesměs jsou všechny stejné,...

Pláč a smích patří neoddělitelně k sobě, jde o přirozené lidské emoce.

Pokud máte chuť plakat, plačte a pokud se vám chce smát, smějte se. /neznámý autor

 

Kontakt

Poezie - šálek kávy " U Divíška" patriciahlavsova@centrum.cz